به گزارش خبرگزاری مهر، "رابرت گیتس" روز دوشنبه در گفتگو با شبکه خبری الجزیره تاکید کرد: آمریکا هنوز خواهان استفاده از رویکردهای دیپلماتیک برای حل چالش ایران و برنامه هسته ای این کشور است.
وی در ادامه مدعی شد: مسیری که هم اکنون ایرانی ها در آن گام نهادند نه تنها ضامن امنیت این کشور نیست بلکه امنیت آن را تضعیف خواهد کرد.
گیتس در سخنانی بی اساس افزود که ایران همکاریهای لازم را با بازرسان آژانس انجام نداده و باید برای جلب اطمینان آمریکا درباره برنامه هسته ای اجازه ورود به تاسیسات را به بازرسان بین المللی بدهد.
وی در ادامه با اشاره به حضور نظامیان آمریکایی درعراق گفت: نظامیان تا پایان سال 2011 به طور کامل از عراق خارج می شوند و رئیس جمهوری این کشور توان کنترل امنیت را پس از خروج نظامیان دارد.
گیتس همچنین اوضاع فعلی افغانستان را بسیار پیچیده تر از سال 2002 دانست و هدف آمریکا را همکاری با دولت و مقابله با شورشیان و طالبان و عدم تبدیل کشور به پایگاهی برای القاعده خواند.
سخنان رابرت گیتس همزمان با اظهارات محمد البرادعی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد برنامه صلح آمیز هسته ای ایران بود.
البرادعی روز دوشنبه ضمن رد هرگونه اتهام مبنی بر مخفی کردن مدارک مهم در خصوص برنامه هسته ای ایران ادعاهای اخیر را بی پایه و اساس و با انگیزه سیاسی خواند.
نظر شما