پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ شهریور ۱۳۸۸، ۱۳:۰۶

آمار اهدا کنندگان خون در یزد به شدت کاهش یافت/مردم همکاری کنند

آمار اهدا کنندگان خون در یزد به شدت کاهش یافت/مردم همکاری کنند

یزد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان انتقال خون استان یزد گفت: در ماه مبارک رمضان آمار اهدا کنندگان خون در یزد به شدت کاهش یافته است.

سیدحسین حکمتی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: بسیاری از مردم گمان می‌ کنند اهدای خون و روزه داری برای آنها مشکل ایجاد می کند از اینرو مراجعات آنها در ماه مبارک رمضان برای انتقال خون کاهش یافته است.

وی افزود: خون دهی بعد از افطار و رعایت موارد تذکر داده شده از سوی پزشکان پایگاه‌ های انتقال خون، هیچ مشکلی برای مردم روزه دار ایجاد نخواهد کرد.

حکمتی عنوان کرد: به رغم کاهش آمار اهدا کنندگان خون، نیاز به منابع خونی در استان به همان میزان قبل است به همین دلیل نیازمند یاری و همکاری مردم در این زمینه هستیم.

وی تاکید کرد: به دلیل نیاز بیشتر همشهریان در ماه مبارک رمضان به خون و فرآورده ‌های خونی، پایگاه ‌های انتقال خون در ماه مبارک رمضان نیز فعالیت خواهند کرد.

حکمتی مقدم اظهار داشت: از آنجا که در ماه مبارک رمضان به دلیل کاهش حجم اهدای خون، نیاز به خون و فرآورده‌های خونی دو برابر می‌ شود، پایگاه‌های انتقال خون به طور فعال در همه ایام این ماه مبارک آماده دریافت خون از مردم نیکوکار استان یزد هستند.

وی افزود: پایگاه ‌های مختلف این سازمان در نقاط مختلف استان هر روز بعد از افطار آماده دریافت خون از مردم هستند.

این مسئول یادآور شد: این استان دارای چهار پایگاه ثابت انتقال خون در شهرستانهای یزد، اردکان، میبد و طبس است که پایگاه ‌های یزد و اردکان از ساعت هشت تا 23 فعال هستند.

حکمتی مقدم اظهار داشت: همچنین یک اتوبوس سیار خونگیری مجهز هر شب بعد از افطار تا ساعت 23 در محل امامزاده سیدجعفر یزد مستقر و آماده خونگیری است.

وی یادآور شد: دارا بودن حداقل وزن 50 کیلوگرم، پایین نبودن فشار خون، دارا بودن حداقل 17 سال تمام و حداکثر 65 سال، برخورداری از سلامت کامل و عدم ابتلا به کم ‌خونی در هنگام اهدا باید توسط پزشک مستقر در مراکز تایید شود.

مدیر پایگاه انتقال خون استان یزد تصریح کرد: تامین خون مورد نیاز بیماران نیازمند تنها از طریق اهدای خون مستمر داوطلبانه امکانپذیر است.

وی تاکید کرد: هر شهروند به ویژه در ماه مبارک رمضان با اهدای یک واحد خون می‌ت واند نجات ‌بخش جان سه بیمار باشد.

حکمتی مقدم با بیان اینکه بیماران نیازمند به خون در تمام ماه‌ های سال به خون نیاز دارند از شهروندان خواست؛ طبق سنوات گذشته در این ماه مبارک در این امر خداپسندانه و معنوی شرکت کنند.

وی یادآور شد: مردم نوع ‌دوست استان یزد در ماه رمضان گذشته یک میلیون و 100 سی‌سی خون به نیازمندان اهدا کردند.

حکمتی مقدم ادامه داد: سال گذشته در ماه مبارک رمضان دو هزار و 765 نفر از مردم استان یزد به پایگاه‌های انتقال خون مراجعه کردند که از دو هزار و 200 نفر آنها خونگیری به عمل آمد.

کد خبر 943877

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha