پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ شهریور ۱۳۸۸، ۱۲:۲۶

وزیر تعاون:

جهش بخش تعاون در راه است

جهش بخش تعاون در راه است

وزیر تعاون از ایجاد زیر ساختها برای توسعه بخش تعاون خبر داد و گفت: دوره جدید فعالیت تعاونیها با جهش در اقتصاد همراه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عباسی امروز در جمع خبرنگاران تعاونیها را به عنوان تشکلهای خودیار برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی در دنیا معرفی کرد و گفت: در کشور ما نیز از ابتدای انقلاب تعاونیها با توزیع امکانات و اقلام مورد نیاز مردم فعالیت خود را آغاز کردند و در دولت نهم نیز تعاونیها بر اساس سیاستهای اصل 44 با شعارهای جدی تری برای توسعه روبرو شدند.

وزیر تعاون با بیان اینکه رشد تعاونیها در چند سال گذشته افزایش یافته است، اظهار داشت: 30 درصد از کل تعاونیهای کشور از 40 سال گذشته تاکنون در دولت نهم بوده است.

وی با اشاره به ثبت نام 4 میلیون نفری مردم در سایت وزارت تعاون برای حضور در طرح مسکن مهر سخن گفت و افزود: با توجه به اینکه سیاستهای اصل 44 طی چند ماه گذشته ابلاغ شده بخش تعاون با تشکیل بانک توسعه تعاون وارد زمینه های فعالیتهای جدیدی شده است.

به گفته عباسی تعاونیها در حال حاضر از نظر تامین امنیت غذایی و فعالیت در بازارهای جهانی پولی توجهات را به خود جلب کرده است.

وزیر تعاون با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب دهه جدید را دهه پیشرفت و عدالت نامیده اند، بیان داشت: پیشرفت توام با عدالت با سهیم کردن مردم در جریان اقتصاد و با توانمند سازی تعاونیها اتفاق خواهد افتاد به نحوی که دولت تصدی گریهای خود را کاهش داده و بخش های تعاونی وخصوصی گسترش خواهند یافت.

وی توجه به افزایش بهره وری در نظام مالیاتی را یکی از توجهات بخش تعاون دانست و گفت: اگر قرار است این مدیریتها در بخش تعاون نیز محقق شود ضرورتهای جدیدی را می طلبد و همزمان با افزایش کمی تعاونیها موارد زیرساختی گسترش فعالیت بخش تعاون نیز باید ایجاد شود.

عباسی ایجاد صندوق ضمانت سرمایه گذاری در بخش تعاون و ارائه اساسنامه آن به دولت را در آینده نزدیک خبر داد و اظهار داشت: تشکیل سامانه های الکترونیکی یکی از مواردی است که بخش تعاون برای عدم حضور فیزیکی مردم در فعالیتهای اقتصادی دنبال می کند.

وزیر تعاون واگذاری سهام عدالت به مردم در قالب تعاونیها را یکی دیگر از راهبردهای توسعه بخش تعاون دانست و خاطر نشان کرد: تعاونیهای فراگیر ملی و تعاونیهای سهامی عام یکی دیگر از روشهای توسعه بخش تعاون است که در این راستا اقدامات موثری در تغییر ساختار وزارت تعاون انجام شده است.

وی توانمند سازی جوانان برای توسعه اشتغال در قالب بنیادهای توسعه تعاون و کارآفرینی را یکی از اقدامات زیر ساختی بخش تعاون در سنوات گذشته اعلام و تاکید کرد: در دوره جدید تقویت تعاونیها، حضور مردم و جهش بخش تعاون اتفاق خواهد افتاد.

کد خبر 943891

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha