به گزارش خبرگزاری مهر، شاخص سهام شناور آزاد با 7/94 واحد افزایش به 14 هزار و سه واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با 4/51 واحد افزایش به 9 هزار و 644 واحد رسید. شاخص بازار دوم با 5/11 واحد کاهش به عدد 16 هزار و 82 واحد رسید. شاخص صنعت هم با 4/40 واحد افزایش به 9 هزار 322 واحد رسید.
در معاملات امروز بازار سهام 78 میلیون سهم به ارزش 180 میلیارد و 969 میلیون ریال در 14 هزار و 360 دفعه معامله شد.
حقتقدم سرمایه گذاری البرز، حقتقدم سرمایهگذاری شاهد، تهران شیمی، سرمایهگذاریغدیر، تکنوتار، کابل باختر، صنایعجوشکابیزد، سیمان سفیدنیریز، دادهپردازیایران، پتروشیمی اصفهان بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
این در حالی است که حقتقدم تکنوتار، سرمایهگذاری توسگستر، کارخانجاتمخابراتیایران، رینگسازیمشهد، سیمانسپاهان، پلاستیران، سیمان دورود، صنعتی دریایی ایران، حملونقل جادهای پتروشیمی و قند نقش جهان بیشترین کاهش قیمت سهام را تجربه کردند.
امروز ارزش تقاضاهای خرید برای سهام فولاد مبارکه اصفهان به 23 میلیارد و 147 میلیون ریال رسید. ارزش صفهای خرید سنگ آهن گل گهر 12 میلیارد و 64 میلیون ریال، سیمان کرمان 9 میلیارد و 967 میلیون ریال، سرمایه گذاری غدیر 9 میلیارد و 726 میلیون ریال، توسعه معادن و فلزات شش میلیارد و 580 میلیون ریال، باما 6 میلیارد و 21 میلیون ریال، معدنی و صنعتی چادرملو پنج میلیارد و 801 میلیون ریال، بانک سینا چهار میلیارد و 681 میلیون ریال، گروه بهمن چهار میلیارد و 248 میلیون ریال و حفاری شمال چهار میلیارد و 209 میلیون ریال بود.
ارزش سهام شرکت مخابرات ایران که برای فروش به کارگزاریها سفارش شده بود، به بیش از 45 میلیارد ریال رسید. همچنین ارزش صف صنعتی دریایی ایران به بیش از 20 میلیارد ریال، مپنا به 18 میلیارد و 709 میلیون ریال، سیمان فارس و خوزستان به هفت میلیارد و 283 میلیون ریال، سیمان مازندران به سه میلیارد و 347 میلیون ریال، حفاری شمال به دو میلیارد و 488 میلیون ریال، نورد و قطعات فولادی به یک میلیارد و 914 میلیون ریال، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به یک میلیارد و 647 میلیون ریال، سرمایه گذاری توسعه ملی به یک میلیارد و 239 میلیون ریال و سیمان دورود به یک میلیارد و 235 میلیون ریال رسید.
نظر شما