علیرضا خجسته در گفتگو با خبرنگار مهر در ماهشهر هدف از اجرای این طرح را کاهش سوانح و افزایش ایمنی دریانوردی در منطقه شمال خلیج فارس عنوان کرد و در خصوص اقدامات صورت گرفته برای ارتقای سطح همکاری های ملی و منطقه ای در زمینه کاهش سوانح و افزایش ایمنی توسط این اداره کل به برگزاری مانورهای منظم ادواری جستجو و نجات در سطح ملی و منطقه ای، تجهیز مراکز اصلی جستجو و نجات کشور به شناورهای جدید SAR، تدوین طرحهای MAS و همیار ناجی در این زمینه یاد کرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه بندر امام خمینی (ره) هسته مرکزی عملیات جستجو و نجات دریایی در استان خوزستان شناخته شده است، افزود: اجرایی شدن طرحهای ملی و استانی جستجو و نجات در اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان، برخورداری از ساختار تشکیلاتی و تجهیزاتی منسجم برای ارائه خدمات بهینه جستجو و نجات دریایی به منظور امدادرسانی سریع به دریانوردان در آبهای زیر پوشش عملیاتی اداره کل، الزامی و حسب الزامات بین المللی و ملی و براساس خط مشی کلی بندر است.
معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان از جمله مهمترین وظایف مرکز جستجو و نجات دریایی را دریافت پیام اضطراری و اعلام آن به مسئولان مربوطه در حداقل زمان، اعزام سریع شناور ناجی، همکاری و هماهنگی با سایر مراجع استانی و ملی برای عملیات نجات دریایی و نیز دریافت و اعلام پیامهای ایمنی و دریانوردی ذکر کرد.

اهواز - خبرگزاری مهر: معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: طرح همکاری بین مراکز جستجو و نجات دریایی و کشتی های مسافری در منطقه شمال خلیج فارس توسط اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان اجرایی شد.
کد خبر 944345
نظر شما