يك نماينده مجلس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي "مهر" با اشاره به طرح استيضاح وزير راه و ترابري درمجلس گفت: هم اكنون برخي از مديران اين وزارت خانه درحال رايزني با برخي از نمايندگان براي منتفي شدن استيضاح خرم هستند ولي با توجه به عملكرد ضعيف خرم استيضاح وي درمجلس قطعي خواهد بود.
وي كه به علت يكسري مسايل سياسي نخواست نامش ذكر شود، افزود: اگر عملكرد بخش بخش وزارت راه و ترابري ( ازصنعت هواپيمايي تا جاده اي) را بررسي كنيم شاهد مسائل زيادي از جمله بي كفايتي مديران و مشكلات اداري بسياري در اين وزارت خانه خواهيم بود.
اين نماينده مجلس، استيضاح خرم را در كاهش هدر رفتن سرمايه ملي دخيل دانست واظهارداشت: وقتي در وزارت خانه اي ميلياردي ريخت و پاش مي شود كه مي تواند براي كشور آثار و تبعات منفي زيادي داشته باشد بايد با آن برخورد كرد و در اين زمينه نيايد هيچ ملاحظه اي را در نظر گرفت.
وي به نمايندگان توصيه كرد به شعارهايي كه هنگام انتخابات به مردم در مورد مبارزه مفاسد اقتصادي ، رانت خواري ، برقراري عدالت اجتماعي و ... داده اند، فراموش نكنند و بيشتر به فكر مردم و مصالح ملي باشند؛ بنابراين با توجه به ريخت و پاشهايي نظير مراسم افتتاح فرودگاه امام ، خريد هواپيماهاي از رده خارج ، هزينه دكوراسيون وزارتخانه راه و ترابري و حوادثي نظير ايستگاه قطار نيشابور، جاده بم - زاهدان و سوانح متعدد هوايي، بايد برخورد جدي شود.
نظر شما