به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد رضا مزینی پیش از ظهر پنجشنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری افزود: اصلاح الگوی مصرف به معنی صرفه جوئی، جلوگیری و پیشگیری از اتلاف نیرو، جلوگیری از تلف شدن و ضایع شدن سرمایه، پیشگیری از کاهش عملکرد نیروی انسانی و تجهیزات است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی گفت: بهره وری نیروی انسانی، آموزش و جذب بموقع اعتبارات قطعاً کاهش قیمتها و کاهش تلفات را بدنبال خواهد داشت و اگر بهره وری نیروها بالا باشد قیمتهای تمام شده کاهش پیدا خواهد کرد و می تواند پاسخ مثبتی به پیام رهبر معظم انقلاب باشد .
مزینی به نوسازی ناوگان خودرویی شرکت اشاره کرد و افزود: در هر 23 شهرستان خودروهای اتفاقات نوسازی شده و نیسان پیکاپ شاسی بلند خریداری گردیده که این موضوع در جهت افزایش ایمنی، جلوگیری از پرت وقت همکاران، کاهش قیمتها انجام شد.
وی گفت: همچنین ده دستگاه بالابر برای شهرستانها خریداری گردید.
مدیرعامل شرکت با اشاره به بحث مهم نظارت در کاهش حوادث گفت: نظارت دقیق، ایمنی را افزایش می دهد، اگر تجهیزات مستحکم و استاندارد نباشد، قطعاً سلامت همکاران و جامعه بخطر می افتد و نظارت باید مستقل باشد.
وی گفت: به سه طریق جلوی اطلاع رسانی و فرهنگ سازی برای مردم، در بخش پیمانکاران استفاده از نیروی آموزش دیده و رعایت استاندارد ها و دستورالعملهای ایمنی و در حوزه کاری خودمان رعایت دستورالعملها، سرپرستی دقیق، دلسوزانه و درست از بروز حوادث جلوگیری کرد.
نظر شما