پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ مهر ۱۳۸۸، ۹:۳۰

خوزستان 20 سال پس از جنگ-7/

23 روستای خرمشهر خالی از سکنه است

23 روستای خرمشهر خالی از سکنه است

اهواز - خبرگزاری مهر: نماینده مردم خرمشهر در مجلس گفت: با وجود گذشت 20 سال از پایان جنگ تحمیلی هشت ساله هنوز 23 روستای این شهر خالی از سکنه است.

مصطفی مطورزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: به علت اینکه در هشت سال جنگ تحمیلی عملیات فراوانی در شهرستان خرمشهر از سوی دو طرف جنگ انجام شد، میادین مین و موانع جنگی فراوانی در این شهر در زمان جنگ ایجاد شد.

وی افزود: پس از پایان جنگ زحمات فراوانی برای خنثی سازی مینهای باقیمانده از زمان جنگ از سوی رزمندگان ایران صورت گرفت ولی هنوز برخی مناطق این شهرستان با وجود مینهای خنثی نشده و منطقه جنگی بودن مواجه هستند.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس ادامه داد: به همین دلیل اکنون 17 روستای مسیر شلمچه و 6 تا هفت روستای بخش مینو در شهرستان خرمشهر خالی از سکنه است و هیچ فعالیت کشاورزی و سکونتی در آنها صورت نمی گیرد.

مطورزاده تصریح کرد: این روستاها منطقه جنگی محسوب می شوند و دارای مین هستند که البته با تلاشهای صورت گرفته در چند سال اخیر مقدمات رفع موانع سکونت و همچنین مین روبی آنها انجام شده تا ساکنان آنها به این مناطق مراجعه و زندگی خود را از سر بگیرند.

وی تاکید کرد: انتظار داریم دولت در این راه همکاری و همیاری بیشتری از خود نشان دهد تا مقدمات سکونت این خانواده در خانه اصلی خود فراهم شود و امکانات و زیرساختهای این اماکن با فوریت خاصی انجام شود.

کد خبر 945645

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha