پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۲:۳۳

"پیام و پیامبر" منتشر شد

سلسه گفتگوهایی پیرامون سیره و شخصیت پیامبر (ص) در قرآن، تاریخ و روایات با عنوان "پیام و پیامبر" منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب "پیام و پیامبر" که پیرامون منش، سیره وشخصیت پیامبر (ص) در قرآن، تاریخ و روایات است به اهتمام حامد حقیقت‌شناس گیلانی در 35 گفتار تهیه و تدوین شده است.

حامد حقیقت شناس گیلانی نویسنده کتاب درباره اثرش اظهار کرد: در این مجموعه برای تحلیل ابعاد گوناگون شخصیت و زندگانی پبامبر (ص) علاوه بر گزینش موضوعات مفید و متنوع به سراغ شخصیتهایی رفته ایم که در بحثهای مطرح شده صاحبنظر بوده و بسیاری از آنان در محورهای مورد گفتگو تالیفاتی هم ارایه کرده اند.

حقیقت شناسی گیلانی  افزود: اگر چه این کتاب به برخی محورهای مهم از زندگانی رسول خدا(ص)در قالب سوالهایی که مطرح شده اند پرداخته است ولی شخصیتی که خدای عالمیان او را رحمه للعالمین و کافه للناس نامیده به مراتب فراتر از آن است که در چنین مجموعه ای مورد بازخوانی و تحلیل قرار گیرد.

گفتگو با آیت الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید با عنوان "تاملی در حیات تبلیغی پیامبر (ص)"، آیت الله ابوالقاسم خزعلی عضو مجلس خبرگان و رییس بنیاد بین المللی الغدیر با عنوان "پیامبر(ص)و دستاوردهای فرهنگی ،تبلیغی حج" و حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات با عنوان "روشهای فرهنگی –ارتباطی رسول الله(ص)" از مطالبی است که توسط برخی از مراجع و شخصیتهای روحانی به رشته نگارش درآمده است.

گفتگو با حسن بنیانیان رئیس حوزه هنری، غلامعلی افروز رئیس سازمان نظام روان شناسی کشور و فاطمه آلیا نماینده مجلس شورای اسلامی نیز از سلسله گفتارهایی است که از سوی مسئولان کشوری نوشته شده است.

مصاحبه باعماد افروغ با عنوان "ارتقای معرفت نبوی در جامعه"، مهدی شجاعی با عنوان "جایگاه پبامبر (ص) در ادبیات فارسی"، محمد رضا سرشار با نام "از هر زبان که می شنوی نامکرر است" و محمد علی مجاهدی باعنوان "شعر نبوی سرشاخه شعر دینی" از مطالب پژوهشی کتاب حاضر است.

همچنین میزگردی که با حضور کارگردانان سینما درباره ساخت سریال پیامبر (ص) همچون فرج الله سلحشور، جمال شورجه و شهریار بحرانی برگزار شده بود در این کتاب با عنوان "جامعه هنری و سیره رسول الله (ص)" به رشته نگارش در آمده و در این کتاب گنجانده شده است.

کتاب "پیام و پیامبر" در 323 صفحه با شمارگان 2500 نسخه در قطعی رقعی از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شده است.

کد خبر 945734

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha