امیرعلی اکبری کشتی گیر فرنگی کار وزن 96 کیلوگرم در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: برای اولین بار است که پس از شرکت در رقابتهای قهرمانی بزرگسالان آسیا در وزن 96 کیلوگرم در رقابتهای معتبر جهانی در این وزن کشتی می گیرم.
وی اظهار داشت: پیش از این در رقابتهای جهانی جوانان در وزن 84 کیلوگرم صاحب مدال شدم اما با تصمیم کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد برزگسالان تصمیم گرفتم در یک وزن بالاتر به کشتی ادامه بدهم.
علی اکبری ادامه داد: با توجه به حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا و تورنمنت بین المللی آزوماش اوکراین که از هردو رقابت نیز در وزن جدید با دست پر برگشتم امیدوارم در نخستین تجربه ام در رقابتهای جهانی نیز بتوانم نتایج خوبی را بدست آورم.
وی تصریح کرد: کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی در این مدت بهترین تمرینات را برای ما در نظر گرفته است و برای آشنایی با رقبای خود نیز فیلم آنها توسط مربیان آنالیز شده و سپس توسط کادر فنی در حین تمرینات برای ما شبیه سازی شده و نکات لازم به ما گوشزد می شود.
نظر شما