شعبان اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر گفت: بهره برداری از معادن موجب تخریب گسترده سطح جنگلها و مراتع کشور شده است و در جلسه یاد شده تصمیم بر آن شد دیگر مناطق جنگلی کشور مانند مناطق جنگلی شمال به شکل ویژه مورد بررسی قرار گیرند.
این فعال منابع طبیعی و جنگلها به فعالیت گسترده تشکل غیر دولتی خانه معدنکاران که از اعضا خود معدنکاران تشکیل شده است اشاره کرد و افزود: این مجموعه عمدتا مانع از انجام برخی فعالیتهای نظارتی و پیشگیرانه برای جلوگیری از تخریب گسترده جنگلها و منابع طبیعی می شوند.
اسدی همچنین اضافه کرد: اگر قانون جامع منابع طبیعی که به مجلس فرستاده شده تصویب می شد به طور قطع به لحاظ قانونی شاهد این همه تجاوز به حریم جنگلهای کشور نبودیم. به نحوی که رئیس کمیسون معادن در دوره گذشته مصاحبه کرده بود که اگر این قانون تصویب می شد باید در معادن کشور تخته می شد. در حالی که هدف ما این نیست و تلاش ما کاهش حجم خسارات به منابع طبیعی و جنگلهای کشور است.
مدیرکل حفاظت سازمان جنگلهای کشور به ارزش مادی جنگلهای تخریب شده و در معرض تخریب اشاره و تاکید کرد: اگر این موضوع در برنامه معدنکاران و سازمانها و وزارت خانه های تخریب کننده قرار گیرد متوجه می شوند که ارزش مادی جنگلها کمتر از ارزش معادن نیست و اگر به ریال حساب کنیم متوجه خواهند شد که تخریب جنگلها به تامین این معادن نمی ارزد و با برنامه ای مدون می توان از بروز این فجایای زیست محیطی به شدت کاست.
نظر شما