به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس مجید دیری در این زمینه گفت: بر اساس نتایج ارزیابی فنی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی صورت گرفته مدل آزمایشگاهی سازه هیدرولیکی تلهزبالهگیر طراحی و پس از رفع معضلات و بهینهسازی مدل مذکور سازه مورد نظر در محدوده شهرداری منطقه 20 بهصورت پایلوت اجرا شد.
مدیر گروه آب و فاضلاب ستاد محیط زیست و توسعه پایدار با اشاره به اینکه مطالعات مرحله اول و دوم این طرح از مردادماه سال 1387 در کمیته آب و فاضلاب ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شروع شده افزود: از اردیبهشت ماه سال جاری در منطقه 20 فاز اجرایی پروژه مذکورآغاز شده و در هفته اول مهرماه بطور رسمی افتتاح می شود.
مهندس مجید دیری درادامه اذعان کرد: با ساختار مدیریتی منسجم، یکپارچه و دانشمحور و عدم بکارگیری روشهای صرفاً تجربی و غیرعلمی در طراحی، اجرا و نگهداری بعضی از اجزاء شبکه و انجام فعالیتهای فرهنگی و آموزشهای زیستمحیطی در مناطق برخی از مشکلات زیست محیطی و هیدرولیکی شبکه جمعآوری آبهای سطحی شهر تهران را می توان کاهش داد.
این مقام مسئول با ذکر این مطلب که با انجام اقدامات فوق معابر و خیابانها و نقاط پر رفت وآمد شهری در مقابل آبگرفتگیها و آلودگیهای ناشی از زباله با دوره بازگشت مشخص حفاظت خواهند شد گفت: با توجه به روباز بودن قسمت اعظم آبروها و ناکارآمدی تلاشهای انجام شده در این زمینه از راهکارهای سازهای برای کنترل ورود زباله به شبکه جمع آوری آبهای سطحی می توان استفاده کرد.
مدیر گروه آب و فاضلاب افزود: با اجرای طرح فوق از ورود کارگران خدمات شهری به داخل کانالهای شهری جلوگیری شده و گام مهمی در راستای ایمنی و بهداشت فردی کارگران می توان برداشت.
مهندس دیری در ادامه با اشاره به اینکه این زبالهگیر با توانایی جمع آوری زبالههای ریز و درشت در نوع خود بینظیر است گفت: از مزایای دیگر این زبالهگیر طراحی اتوماتیک آن بوده که هرگاه سطح آب به حدی معین برسد زبالهگیر شروع به کار مینماید و زبالههای جمع شده پشت توری را تا جایی که سطح آب پایین رود جمعآوری میکند.
نگهداری از این دستگاه بسیار کمهزینه بوده و به علت حرکت آرام زنجیرها و گریکس استهلاک در آن ناچیز و در مقابل فشار و سایش مقاوم است. درضمن در محیطهای مسکونی و شهری به دلیل صدای پایین این دستگاه در حین انجام کار هیچگونه مزاحمتی ایجاد نمیکند.
نظر شما