به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، مهدی حاجی زاده پیش از ظهر یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: از این تعداد 27 کلاس هوشمند در دوره راهنمایی و 200 کلاس هوشمند در دوره متوسطه خواهد بود.
وی با بیان اینکه میزان نیاز کلی به نیروی انسانی در بخشهای آموزشی و اداری استان در هفته 15 هزار و 993 نفر است، اظهار داشت: نرخ میانگین سرانه هر دانش آموز در مقطع ابتدایی، راهنمایی، متوسطه و فنی و حرفه ای به ترتیب 40 هزار، 31 هزار و 500، 35 هزار و 40 هزار ریال است که به طور میانگین به ازای هر نفر 154 هزار ریال پرداخت شده است.
حاجی زاده افزود: میزان توزیع اعتبارات انجام گرفته در سال جاری برای خرید تجهیزات در مدارس شبانه روزی، نمونه متوسطه و مقطع راهنمایی شش میلیارد و 500 میلیون ریال است.
نماینده مردم کنگان، دیر و جم در مجلس نیز در این جلسه گفت: با تلاش نمایندگان مردم استان در مجلس و همکاری مدیران استانی با جود اینکه آموزش و پرورش استان در شرایط خوبی قرار گرفته است اما مشکلات فراوانی دارد که نیاز به همکاری همه جانبه است.
عسگر جلالیان افزود: برای مردم استان هیچ توجیهی وجود ندارد که رتبه استان بوشهر در کنکور سراسری سال جاری در جایگاه 22 کشوری باشد.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش استان باید شرایط را به گونه ای ایجاد کند که حتی دوردست ترین نقاط استان قادر به داشتن یک واحد آموزشی باشند.
جلالیان با اعلام اینکه به عنوان نماینده مردم خود را ملزم به پیگیری مشکلات آنها در زمینه آموزش و پرورش می داند، گفت: به همراه دو نماینده استان در مجلس در سال گذشته به دلیل کثرت مشکلات فراروی آموزش و پرورش استان طرح استیضاح وزیر مربوطه را پیگیری کردیم که سبب شد بیش از 350 میلیارد ریال به آموزش و پرورش استان اختصاص یابد.
نظر شما