به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، صمد نوری زاد پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حوزه بسیار وسیع علمی و صنعتی مهندسی پزشکی، تجهیزات پزشکی که نقش به سزایی در توسعه صنعتی، اقتصادی و سلامت جامعه دارد از اهمیت والایی برخوردار است.
وی افزود: بر همین اساس و پس از تلاش این دانشگاه و جلب نظر اعضای هیئت بورد مهندسی پزشکی در جهت کسب موافقت شورای گسترش دانشگاه ها، سرانجام با فراهم آمدن زیرساختها و امکانات لازم در یکصد و نود و هفتمین جلسه این شورا با راه اندازی رشته مهندسی پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موافقت به عمل آمد.
نوری زاد با تاکید بر اینکه مهرماه سال آینده اولین ورودی های رشته پیش گفته وارد این دانشگاه می شوند، گفت: این رشته که موجب همکاری دو زمینه علمی پزشکی و مهندسی می شود، تنها در استانهای تهران، اصفهان و فارس پذیرش دانشجو دارد.
وی اظهار امیدواری کرد که راه اندازی این رشته ضمن تعالی علمی و صنعتی استان بتواند با بهره گیری همزمان از ظرفیتهای بالقوه این دو زمینه تاثیر شایانی در نوآوری، شکوفایی و انجام تحقیقات کاربردی در کشور و به خصوص منطقه غرب داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه خاطرنشان کرد: بنا بر ماهیت چند جانبه این رشته دانش آموختگان می توانند در زمینه انجام پژوهشهای بنیادی، کاربردی و توسعه ای بر روی موضوعات پیش رفته و مورد نیاز جامعه، توسعه فضای پژوهشی به منظور همگام بودن با تکنولوژی درحال رشد، طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی، مسئولیت فنی و مهندسی مراکز درمانی، مشاوره علمی و فنی و آموزش تعمیر و نگهداری تجهیزات بیمارستانی فعالیت کنند.
نظر شما