به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه ، تقريبا 200 تن از افراد دانشگاهي آمريكا در نامه اي هشدار دادند كه اقدامات بوش " منافقانه و بلندپروازانه " بوده است .
اين نامه در ادامه مي افزايد : دفاع از آمريكا در برابر اتهامات مربوط به سوء استفاده اين كشور از قدرتش بسيار دشوار است .
در اين نامه آمده است : ما روزانه شاهد اين هستيم كه تصميمات بر بلند پروازي آمريكا تاكيد مي كنند و اهداف امنيتي و امنيت شهروندان آمريكايي در داخل و خارج از كشور را بيش از پيش تضعيف مي كنند .
اين نامه بوسيله يك گروه سياسي كه براي " بازسازي روابط ويران شده بين آمريكا و باقي جهان " مبارزه مي كند ، منتشر شد.
جامعه علمي آمريكا در ادامه اين نامه مي نويسد : در سه سال گذشته ما شاهد تغيير رفتارهاي شديد در قبال آمريكا بوده ايم .
جامعه علمي آمريكا در ادامه انتقاداتي را متوجه واشنگتن كرده و دولت آمريكا را به شكست در گوش فرا دادن به كشورهاي ديگر و غلط جلوه دادن اطلاعات ، ترغيب جنگ پيش از تجربه جايگزينهاي ديگر ، زير پا گذاردن كنوانسيون ژنو و شكنجه و نقض حقوق بشر متهم كرد .
اين دانشمندان همچنين مي افزايند : پس از حوادث 11 سپتامبر ما يك فرصت استثنايي براي رهبري حمايت جهان و تقويت سازمانهاي جهاني داشتيم اما اقدامات دولت بوش منافقانه و بلند پروازانه بوده است.
گفتني است حاميان بوش در حزب جمهوري خواه ، همچنين دمكراتها و افراد مستقل اين نامه را امضا كردند .
نظر شما