پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۳ شهریور ۱۳۸۸، ۱۰:۰۰

عبادی:

58 کتابخانه عمومی در استان همدان فعال هستند

58 کتابخانه عمومی در استان همدان فعال هستند

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور کتابخانه‌ های عمومی استان همدان گفت: تعداد 58 کتابخانه عمومی در استان همدان فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، فاضل عبادی عصر یکشنبه در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه 11 محور برای توسعه کتابخانه ها در استان همدان در نظر گرفته شده است، افزود: توسعه فیزیکی کتابخانه های عمومی استان یکی از اولویتهای مهم در برنامه های جاری امور کتابخانه های استان است.

وی تصریح کرد: افزایش کتاب در کتابخانه های عمومی از دیگر محورهای توسعه کتابخانه ها است که در این مورد در سال جاری کتاب های استان همدان 25 تا 30 درصد در سطح استان افزایش یافته است.

عبادی با بیان این مطلب که آموزش نیروهای انسانی، تجهیز کتابخانه های به رایانه و اینترنت از دیگر اقدامات انجمن بوده است، ادامه داد: از سال 86 تاکنون با افزایش 30 درصدی اعضاء در کتابخانه های عمومی استان روبرو بوده ایم. 

وی اعلام داشت: در سال جاری افزون بر هشت میلیارد ریال از اعتبارات تملک دارایی به بخش کتابخانه ها اختصاص داده شده است.

عبادی سرانه فضای کتابخانه ها برای هر 100 نفر در استان همدان را دو متر اعلام کرد و در ادامه یادآور شد: این سرانه برای هر فرد در شهرستان همدان هشت دهم متر مربع بود که در حال حاضر به 2.2 متر مربع افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: با بهره برداری از کتابخانه های کوی کوثر، دره مراد بیگ و توسعه کتابخانه عمومی مریانج در همدان این سرانه به 2.5 متر مربع برای هر نفر خواهد رسید.

کد خبر 946675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha