پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ شهریور ۱۳۸۸، ۱۴:۰۳

باشگاه چاقهای تهرانی تاسیس می شود

باشگاه چاقهای تهرانی تاسیس می شود

مسئولان سلامت شهرداری تهران در جلسه صبح چهارشنبه با رئیس و اعضای پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه شهید بهشتی در خصوص همکاریهای مشترک مانند تاسیس باشگاه چاقهای تهرانی به تبادل نظر پرداختند.

به گزارش خبرگزاری مهر، همچنین در این جلسه تصمیم گرفته شد پژوهشکده غدد در خصوص تاسیس باشگاه چاقها با شهرداری تهران همکاری کند.

این جلسه به دنبال دیدار دکتر فریدون عزیزی رئیس پژوهشکده غدد درون ریز با دکتر محمدهادی ایازی معاون شهردار و رئیس کمیسیون سلامت شهرداری و به منظور بررسی زمینه های همکاری طرفین برای هم افزایی در ارائه خدمات آموزشی پژوهشی وارتقای سلامت به شهروندان برگزار شد.

بر اساس این گزارش، پژوهشکده غدد از سال 1376 پروژه ای را تحت عنوان مطالعه قند و لیپید شهروندان تهرانی با بیش از 15 هزار نفر در منطقه 13 شهرداری در حال اجرا دارد که در این جلسه مقرر شد شهرداری برای کاربست نتایج طرح به خصوص در ساختارهای شهری همکاری های لازم را به عمل آورد.

در این دیدار دکتر گلمکانی مشاورشهردار تهران در امور سلامت، دکتر تقی زاده مدیر کل سلامت شهرداری، دکتر فرشاد استادیار دانشگاه و دکتر اسدی مشاور سازمان ورزش شهرداری حضور داشتند.

کد خبر 948468

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha