پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ شهریور ۱۳۸۸، ۱۴:۳۳

نشریه "تاریخ علوم اجتماعی" منتشر شد

نشریه "تاریخ علوم اجتماعی" منتشر شد

شماره جدید (پائیز 2009) فصلنامه "تاریخ علوم اجتماعی" از سوی انتشارات دانشگاه دوک منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این نشریه یکی از معتبرترین نشریات در زمینه مطالعه تاریخ علوم اجتماعی و نحوه گسترش آن به شمار می‌رود.

این فصلنامه، نشریه‌ای میان رشته‌ای به شمار می‌رود و به سبب ماهیت میان رشته‌ای آن می‌تواند برای مخاطبان حوزه علوم سیاسی، تاریخ، اقتصاد، انسان شناسی و جغرافیا مفید و مناسب باشد. 

این نشریه سعی کرده تا تحقیقات و پژوهشهای تجربی را با آثار نظری ترکیب نماید و مطالعه‌ای تطبیقی در زمینه موضوعات مورد بررسی انجام دهد.

"هنجارهای پویای اجتماعی و تحولات غیر قابل انتظار در آموزش عالی زنان" اثر استاسی جونز، "مطالعه درباره تغییر در جغرافیای مرگ و میر در قرن نوزدهم میلادی" اثر جفری بیمر و "چرخشهای زبانی درباره اصطلاح سازی پیرامون واژه مرگ" اثر جانت پادیاک از جمله موضوعاتی است که در این شماره از نشریه مورد بررسی قرار گرفته است.

"بررسی مکانهایی چون نوانخانه، بیمارستان و منزل در اواسط دوران ویکتوریا در لندن" عنوان موضوعی است که گراهام مونی در این شماره از نشریه مورد توجه قرار داده است. 

کد خبر 948479

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha