به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه تشرین سوریه در مطلبی با اشاره به سفر "جرج میچل" نماینده ویژه باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در خاورمیانه، این سفر را عملا را بی نتیجه خواند.
نویسنده مقاله با بی نتیجه خواندن سفرهای پیاپی میچل به خاورمیانه نوشت : روند صلح هم به طور کلی متوقف شده و شهرک سازی و یهودی سازی بیت المقدس به سبب گستاخی و زورگویی دولت نژاد پرست اسرائیل به سرعت درحال افزایش است.
این روزنامه سوری در ادامه خاطر نشان می کند : به طور خلاصه می توان گفت که مشکل، خود اسرائیلی ها هستند که خواستار صلحی عادلانه نیستند و فضای جنگ و هرج و مرج را بیشتر ترجیح می دهند و آمریکایی ها هم این مسئله را خوب می دانند، اما نمی خواهند پرده از آن بردارند. در نتیجه میچل همچنان بر سر جای خود ایستاده است و منطقه هم در حالت آستانه انفجار قرار دارد.
مسئله حیرت انگیز این است که آمریکایی ها با وجود اطلاع از سنگ اندازی اسرائیل در مسیر صلح، کشورهای عربی را تحت فشار قرار می دهند و از آنان می خواهند که روابط خود را با این رژیم عادی کنند و اینگونه به نظر می رسد که وعده های دولت جدید آمریکا شامل عقب نشینی اسرائیل و تشکیل دولت مستقل فلسطین نمی شود، بلکه شامل اعطای امتیازات سیاسی و مالی به اسرائیل و به ضرر کشورهای عربی و همچنین زیر پا گذاشتن حقوق کشورهای عربی می شود.
تشرین نوشت : تا زمانی که سیاست اسرائیل اینگونه باشد و آمریکا هم از کشورهای عربی را برای عادی سازی روابط با اسرائیل تحت فشار قرار دهد هرگز در موضع اسرائیل تغییری حتی جزئی به وجود نخواهد آمد و همچنین تا زمانی که آمریکایی ها به این صورت به نفع اسرائیل حرکت کنند و کشورهای عربی را تحت فشار قرار دهند هرگز صلح فراگیر برقرار نمی شود و منطقه در معرض خطراتی سخت قرار می گیرد.
نظر شما