پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ شهریور ۱۳۸۸، ۱۲:۵۴

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

کمبود گروههای خونی منفی در استانهای مرزی کشور

کمبود گروههای خونی منفی در استانهای مرزی کشور

برخی گروههای خونی منفی در استانهای مرزی کشور دچار کمبود هستند.

دکتر محسن منشدی، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان انتقال خون ایران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در استانهای مازندران، سیستان و بلوچستان، خوزستان، بوشهر و هرمزگان که از استانهای تلاسمی خیز کشور هستند با کمبود خون مواجه می شویم.

وی با تاکید بر اینکه کمبود خون برای گروههای خونی منفی بیشتر در ماه رمضان محسوس است تصریح کرد: نیاز است در این قبیل استانها اهدای خون بیشتری صورت بگیرد.

منشدی با اعلام این مطلب که میزان ذخیره خونی بر اساس استاندارد جهانی بین 5 روز تا دو هفته است افزود: میزان ذخیره خونی در کشور ما بین 7 تا 8 روز است.

کد خبر 948800

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha