پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ شهریور ۱۳۸۸، ۱۵:۱۰

ورود وزیر دفاع فرانسه به افغانستان/ کشته شدن 6 نفر در انفجار کابل

ورود وزیر دفاع فرانسه به افغانستان/ کشته شدن 6 نفر در انفجار کابل

وزیر دفاع فرانسه در حالی برای بررسی اوضاع افغانستان دیدار با مقامهای این کشور وارد کابل شد که رسانه ها ساعتی پیش خبر وقوع انفجار مهیبی را در این شهر گزارش کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  خبرگزاری فرانسه، "اروه مورن" وزیر دفاع فرانسه امروز سفر دو روزه خود را به افغانستان آغاز کرد.

طبق اعلام منابع فرانسوی هدف مورن از این سفر بررسی اوضاع افغانستان پس از انتخابات ریاست جمهوری و دیدار با نیروهای فرانسوی مستقر در این کشور اعلام شده است.
 
فرانسه در حال حاضر حدود 3 هزار و 700 نیروی نظامی در افغانستان مستقر کرده و پایگاه اصلی این نیروها در شرق کابل است.

در همین حال خبرگزاری رویترز گزارش داد انفجار مهیبی در کابل شش کشته و دهها زخمی بر جای گذاشته است. بر این اساس عامل این حادثه یک خودروی بمبگذاری شده بوده که در مسیر کاروان نظامیان ایتالیایی حد فاصل سفارت آمریکا و فرودگاه کابل منفجر شده است.
 
وزارت دفاع ایتالیا با تایید کشته شدن شش نفر از جمله چند نظامی این کشور در این انفجار اعلام کرده هنوز تعداد دقیق تلفات ایتالیایی ها مشخص نشده است.

این حمله که شدیدترین حمله تروریستی در شهر کابل ظرف 5 هفته اخیر بوده است در ادامه فعالیتهای شورشیان طالبان برای تحت الشعاع قرار دادن انتخابات ریاست جمهوری افغانستان ارزیابی شده است.

کد خبر 948924

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha