پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ شهریور ۱۳۸۸، ۱۲:۱۰

بررسی بربط ایرانی در رادیو تهران

مجید ناظم پور پژوهشگر و نوازنده ساز عود (بربط) امشب در یک برنامه دو ساعته در رادیو تهران پیرامون این ساز پژوهش های خود را ارائه خواهد کرد.

مجید ناظم پور با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: در این برنامه که از ساعت هشت و نیم امشب به روی آنتن می رود من پیرامون ساز عود وتاریخچه و امکانات این ساز باستانی ایرانی در رادیو تهران به بحث و گفتگو خواهم پرداخت.

 

یاد آور می شود به تازگی وزارت فرهنگ و هنر کشور سوریه کتابی با عنوان "مجموعه آثار عود نوازان مشهور جهان" به چاپ رسانده که در آن چهار قطعه از ساخته های مجید ناظم پور نیز منتشر شده است.

 

همچنین پیش از این نیز یک اثر تکنوازی از ساز عود با نام"راز ساحل" و کتابی با عنوان" تاریخ پنج هزار ساله ساز عود" توسط ناظو پور منتشر شده است.

 

 

کد خبر 949004

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha