پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ شهریور ۱۳۸۸، ۱۰:۴۸

کنسرت سبز در سبز در تالار وحدت برگزار می‌شود

کنسرت سبز در سبز در تالار وحدت برگزار می‌شود

گروه موسیقی "سبز در سبز" به سرپرستی آزاده حجت روزهای 28 و 29 آبان ماه در تالار وحدت کنسرت ویژه بانوان برگزار می‌کند.

سرپرست گروه سبز در سبز ضمن اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: قرار بود این برنامه اوایل مرداد برگزار شود که به دلیل ناراحتی حنجره من به تعویق افتاد که تصمیم بر آن شد تا همان برنامه را در آبان ماه امسال به روی صحنه ببریم.

آزاده حجت در ادامه افزود: در این کنسرت ما به بازخوانی قطعاتی خواهیم پرداخت که اکثرا توسط مرحوم استاد دوامی روایت شده اند. ما این برنامه را در دو در بخش و در دستگاه ماهور و آواز اصفهان اجرا می کنیم.

وی همچنین تصریح کرد: در بخش اول برنامه قطعاتی چون "عشق تو"، "ما غیر تو"، "باد بهاری"، "وعده کردی" و چند آواز در دستگاه ماهور اجرا می شود. بخش دوم کنسرت نیز در مایه اصفهان اجرا می شود که به قطعاتی چون"نوع بشر"، "نرگس مست"، "تصنیف دوبیتی"، "قطعه محلی کریشیم(دلکش)"، "تصنیف قدیمی به روایت استاد ابراهیمی" و مرکب خوانی در ماهور و اصفهان اختصاص دارد.

آزاده حجت درباره اعضای گروه سبز در سبز گفت: پدیده احرار نژاد(تار)، آوا ایوبی(بم تار)، مینو قاسم پور (قانون)، شیما بلوکی فرد(کمانچه)، نازنین پدر ثانی(تمبک)، سارا مهر افشا(دف)، گروه کر و خود من به عنوان خواننده گروه "سبز در سبز" را همراهی می کنیم.

کد خبر 949431

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha