پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ شهریور ۱۳۸۸، ۱۲:۱۰

توقف فعالیت خانه فرهنگ ایرانیان در سایر کشورها آمار گردشگران را کاهش داده است

توقف فعالیت خانه فرهنگ ایرانیان در سایر کشورها آمار گردشگران را کاهش داده است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس جامعه هتلداران ایران گفت: توقف فعالیتهای خانه فرهنگ ایرانیان در سایر کشورها تاکنون صدمات زیادی به صنعت گردشگری و ورود گردشگر خارجی به کشور زده است.

جعفر عطار در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: فعالیت خانه فرهنگ ایرانیان در سایر کشورها به منظور توسعه صنعت گردشگری بسیار مهم است و توقف فعالیت این مراکز تاکنون صدمات زیادی به صنعت گردشگری و ورود گردشگر خارجی به کشور زده است.

رئیس جامعه هتلداران ایران، خواستار توجه بیشتر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این زمینه و قبول وضعیت موجود از سوی این سازمان شد و گفت: تابستان امسال اقامت مسافر در هتل های خراسان رضوی 30 درصد کاهش داشته است.

وی علت این کاهش را عواملی نظیر شیوع آنفلوانزای خوکی و نیز حوادث و اغتشاشات پس از انتخابات عنوان کرد و گفت: شمار زیادی از گردشگران خارجی کشورهای حوزه خلیج فارس پروازهای خود را به مشهد کنسل کردند و این امر موجب کاهش ملموس گردشگران در مشهد شد.

عطار خاطرنشان کرد: متوقف کردن تبلیغات منفی و سوء علیه کشور و فضای امنیتی داخل از راهکارهای حل این مشکل و تشویق برای سفر به مشهد و کشور خواهد بود.

کد خبر 950080

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha