پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ شهریور ۱۳۸۸، ۱۰:۲۴

آمار مخاطبان تئاتر شهر/

"باغ شکرپاره" با هفت هزار تماشاگر به کار خود پایان داد

"باغ شکرپاره" با هفت هزار تماشاگر به کار خود پایان داد

نمایش "باغ شکرپاره" قطب‌الدین صادقی جمعه 27 شهریورماه با هفت هزار و 237 تماشاگر به اجراهای خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش "باغ شکرپاره" نوشته و کار قطب‌الدین صادقی که از 21 مردادماه در تالار 579 نفری اصلی به صحنه رفته بود پس از پشت سرگذاشتن 29 اجرا شنبه 28 شهریورماه با هفت هزار و 237 تماشاگر به اجراهای خود پایان داد. این نمایش که اثری روحوضی بود داستان به پادشاهی رسیدن شلی یکی از تیپ‌های نمایش روحوضی را روایت می‌کرد.

مصطفی عبدالهی، کرامت رودساز، اسماعیل بختیاری، کاظم هژیرآزاد، ناصر آشوری، رهام مخدومی و سامان دارابی از جمله بازیگران نمایش "باغ شکرپاره" بودند.

اما سالن‌های چهارسو و سایه همچنان با استقبال تماشاگران و علاقمندان به تئاتر از نمایش‌های "خشکسالی و دروغ" محمد یعقوبی و "مرثیه‌ای برای یک سبک‌ وزن" ایوب آقاخانی مواجه هستند. نمایش "خشکسالی و دروغ" یعقوبی که از 20 مردادماه در تالار 122 نفری چهارسو به صحنه رفته با 30 اجرا چهار هزار و 437 تماشاگر داشته است.

"خشکسالی و دروغ" به زندگی یک وکیل دادگستری و همسرش و اتفاقاتی که میان آن‌ها رخ می‌دهد می‌پردازد. آیدا کیخایی، رویا دعوتی، مهدی پاکدل و علی سرابی بازیگران این اثر نمایشی هستند. "خشکسالی و دروغ" ساعت 20:30 به صحنه می‌رود.

نمایش "مرثیه‌ای برای یک سبک وزن" آقاخانی نیز که از پنجم شهریورماه در تالار 103 نفری سایه به صحنه رفته با 18 اجرا پذیرای یک هزار و 931 تماشاگر بوده است. این نمایش در فضایی کمدی به تقابل اجتماعی چهار انسان می‌پردازد. هدایت عامل هاشمی، افشین هاشمی، خسرو احمدی و نگار عابدی بازیگران این اثر نمایشی هستند که ساعت 20:15 به صحنه می‌رود.

این روزها تالار 115 نفری قشقایی هم میزبان نمایش "مهر هفتم" سعید شاپوری است که از 11 شهریورماه به صحنه رفته است. این نماش با 11 اجرا 516 تماشاگر داشته است. "مهر هفتم" برگرفته از فیلمی با همین نام از اینگمار برگمان کارگردان فقید سینمای سوئد،‌ داستان مواجهه یک شوالیه را با مرگ روایت می‌کند.

فرزین صابونی، علیرضا محمدی، بهنام تشکر، آذر خوارزمی، رویا میرعلمی و شبنم مقدمی از جمله بازیگران "مهر هفتم" هستند که ساعت 20:30 به صحنه می‌رود.

نمایش "مجلس برادرکشی" سیروس همتی هم که از 27 مردادماه در کارگاه نمایش 38 نفری تئاتر شهر به صحنه رفته با 24 اجرا 723 تماشاگر داشته است. این نمایش که از آثار برگزیده چهاردهمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی سنتی است با حضور بازیگرانی چون مجید رحمتی و محسن میرزاعلی ساعت 20:45 اجرا می‌شود.

مجموعه تئاتر شهر از 18 فروردین‌ 88 تا جمعه 27 شهریورماه 68 هزار و 529 تماشاگر داشته است.

کد خبر 950126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha