محمدرضا عاشوری در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: گمرک هر روز با مسائلی گوناگون مواجه است که باید در رابطه با گسترش محدوده خدمات دهی آن برنامه ریزی شود.
وی با اشاره به اصلاح زیرساخت های کسب درآمد از جمله گمرک، ادارات مالیاتی و قوانین موجود اظهارداشت: در استانی که بیشترین حجم سرمایه گذاری آن مربوط به بخش صنعت است و 600 هزار نفر در استان از این بخش ارتزاق می کنند باید زیر ساختهای کسب درآمد از محل بودجه های استانی آن فراهم شود.
عاشوری با اشاره به کاهش 30 درصدی بودجه عمرانی در استان گفت: در سال جاری 93 میلیارد تومان به عنوان بودجه عمرانی استان مرکزی در نظر گرفته شده که این بودجه کفاف اقدامات عمرانی را نخواهد داد.
وی افزایش درآمد از طریق ایجاد زمینه های لازم را تنها راه جبران کمبود بودجه عنوان و خاطرنشان کرد: در مسیر رسیدن به این هدف نباید مشکلات را از طریق وارد کردن فشار به صنعتگران رفع کرده و با اخذ وجوهی تحت عنوان مالیات، مالیات بر ارزش افزوده و صنایع آلاینده آنان را با مشکلات مالی روبرو کنیم.
عاشوری همچنین با اشاره به مشکلات شهرکهای صنعتی و لزوم رفع مشکل شهرکها از بودجه استانی گفت: این شهرکها در رابطه با آب، برق، زمین و فاضلاب با مشکلاتی روبرو هستند که باید به طور جداگانه در جلسات متعدد مطرح شده و دستگاهها و شرکتهای مرتبط در خصوص رفع این مشکلات متعهد شوند.
نظر شما