پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۲۲

موزه شهدای آذربایجان شرقی در تبریز به بهره‌برداری رسید

موزه شهدای آذربایجان شرقی در تبریز به بهره‌برداری رسید

تبریز - خبرگزاری مهر: همزمان با فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، موزه شهدای آذربایجان شرقی در تبریز به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، جمشید نظمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی شامگاه دوشنبه در مراسم افتتاح این موزه اظهار داشت: تاکنون پرونده آثار و اسناد چهار هزار و 300 شهید دفاع مقدس جمع‌آوری و در این موزه ارائه شده و تلاش می ‌شود تمام آثار 10 هزار شهید استان تهیه شود.

وی به ضرورت رعایت نکات کارشناسی در نگهداری آثار تاریخی تاکید کرد و بیان داشت: از سال 86 تاکنون چهار هزار و 300 پرونده شهید شامل 130 هزار برگ جمع ‌آوری و از این تعداد 500 هزار برگ اسکن شده و به صورت سامانه اینترنتی نگهداری می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با بیان اینکه این موزه برای انتقال فرهنگ شهدا و انقلاب اسلامی ایجاد شده است، ادامه داد: برای مرمت و بازسازی ساختمان موزه شهدای استان که ساخت آن از سال 85 در زمینی به وسعت 400 مترمربع آغاز شده، بیش از دو میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه شده است.

نظمی تصریح کرد: با جمع‌ آوری اسناد دفاع مقدس، شامل وصیتنامه‌های شهدا، دست‌نوشته‌ها و آثار سرداران رشید اسلام، عکس‌های جبهه‌ها و گردآوری فیلم عملیات‌ها و... یاد و نام بزرگ مردان هشت سال دفاع مقدس را برای نسل های آینده زنده نگه می داریم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی ادامه داد: در این میان هنر تاثیرگذارترین عنصر در روشنگری اهداف و ارزش‌های دفاع مقدس محسوب می‌شود و هنرمند واقعی کسی است که از عهده آن به نیکی برآید.

وی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل‌های جدید اظهار داشت: مسئولیت بزرگ رسانه‌ها و اصحاب قلم به عنوان مبلغ ارزشهای دفاع مقدس برای تقویت روحیه ایثار و وحدت عمومی در مقابله با تهدیدات بسیار تعیین‌کننده و ضروری است.

در این مراسم از دو اثر طراحی با سنگ شامل تندیس پرتره شهیدان فکوری و شفیع‌زاده، اثر استاد بقال اصغری، پرده‌برداری شد.

کد خبر 950700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha