پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ مهر ۱۳۸۸، ۲۰:۴۴

صدور شناسنامه فنی ساختمان از سوی سازمان نظام مهندسی الزامی می شود

صدور شناسنامه فنی ساختمان از سوی سازمان نظام مهندسی الزامی می شود

یزد - خبرگزاری مهر: معاون امور عمرانی استاندار یزد از الزام برای صدور شناسنامه فنی - ملکی ساختمان از سوی سازمان نظام مهندسی استان یزد خبر داد.

سیدمحمد میرسعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: مهندسان ناظر در این شناسنامه، مشخصات ملک را درج می‌کنند و پس از تایید و نظارت دقیق سازمان نظام مهندسی استان، این شناسنامه رسمیت می‌یابد.

وی افزود: شناسنامه فنی - ملکی ساختمان به منظور اطلاع خریدار از نحوه ساخت و کیفیت ساختمان توسط سازمان نظام مهندسی تهیه و در اختیار خریدار قرار می‌ گیرد و اطمینان خاطر را برای خریدار به وجود می ‌آورد.

میرسعیدی خاطرنشان کرد: به زودی این شناسنامه نیز یکی از اسناد ساختمان خواهد شد و برای معامله ساختمانها، وجود این شناسنامه ضروری می شود.

وی با تاکید بر ساخت بناها در استان یزد به صورت تخصصی ادامه داد: در هر کاری باید به متخصص و آگاه در آن امر مراجعه شود تا آن کار از کیفیت مطلوب برخوردار باشد و در امر ساختمان با توجه به جایگاه ویژه‌ ای که وجود دارد، مراجعه به نهادهای تخصصی از جمله شهرداری و نظام مهندسی از اهمیت خاصی برخوردار است.

نظارت بر ساخت و سازها در استان یزد تاکنون اصولی نبوده است

میرسعیدی همچنین با تاکید بر نظارت سازمان نظامی مهندسی بر امر ساخت و ساز یادآور شد: ساخت و سازها و البته نظارت بر این امر مهم باید به شکل اصولی انجام شود تا علاوه بر ایجاد امنیت در مقابل حوادث، شاهد به هم ریخته شدن نظام شهری و شهرنشینی نباشیم.

وی ادامه داد: سازمان نظام مهندسی، شهرداری و سایر ارگانهای مرتبط با امر ساخت و ساز بر اساس وظیفه ای که بر عهده دارند، موظف به کنترل، بررسی و نظارت در امر ساخت و ساز هستند و در این راستا باید بین افرادی که کار خود را به درستی انجام می ‌دهند با افرادی که در انجام وظایف خود کوتاهی می‌کنند، تفاوتهای قائل شد.

عاون عمرانی استاندار همچنین با اشاره به بخشنامه اخیر وزارت مسکن و شهرسازی در زمینه لزوم وجود مجری در ساختمانهای مهم یادآور شد: بخشنامه وزارت مسکن و شهرسازی در کمیته چهار نفره استان متشکل از معاون عمرانی استاندار، شهردار مرکز استان، رئیس سازمان مسکن و شهرسازی و رئیس سازمان نظام مهندسی مطرح و تدابیر لازم اتخاذ شده است.

نظارت مستقیم شهرداری و نظام مهندسی در ساختمانهای بالای 1400 متر ضروری است

وی همچنین خاطرنشان کرد: به تازگی در نشست جلسه بررسی روند صدور پروانه ساختمان در استان یزد مقرر شده در ساختمانهای چهار طبقه به بالا و ساختمانهای بالای هزار و 400 مترمربع حتما از مجری ذیصلاح استفاده شود و نظام مهندسی و شهرداران موظف به نظارت بر اجرای این طرح هستند.

میرسعیدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نحوه صدور پروانه در شهرداریها نیز عنوان کرد: باید ترتیبی اتخاذ شود تا اطلاع‌ رسانی صحیح و شفاف از نحوه صدور پروانه در شهرداریها صورت گیرد تا مردم به سهولت در این زمینه اقدام کنند.

کد خبر 950828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha