به گزارش خبرگزاری مهر، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه هشت گفت: تاکسیها مجهز به آرم و تابلوی مخصوص هستند و باید به موقع جهت سرویس دهی دانش آموزان آماده باشند.
محمد خردمند با اشاره به برخورد تاکسیرانی منطقه هشت با رانندگان متخلف افزود: نرخ سرویسها بر اساس قیمتهای مصوب شورای شهر تهران است و با رانندگان متخلف برخورد خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تاکسیرانی موظف است که برای هر سرویس یک تاکسی جایگزین در نظر بگیرد تا در صورت بروز هر نوع اشکال در سرویس دهی از آن استفاده کند.
معاون ترافیک منطقه هشت با اشاره به استقرار مأموران و گشتهای ترافیکی در سطح منطقه در هفته اول مهر ماه افزود: راهور منطقه با اعمال دقیق قانون با رانندگان متخلف برخورد می کند.
خرمند افزود: براساس توافق شرکت اتوبوسرانی دانش آموزان و دانشجویان هفته اول مهر ماه می توانند به صورت رایگان از اتوبوسهای شرکت واحد استفاده کنند.
به گفته وی، شهرداران نواحی سه گانه در روز اول مهر ماه با حضور در مدارس سطح منطقه زنگ آغاز سال تحصیلی را به صدا در می آورند.
نظر شما