پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مهر ۱۳۸۸، ۲۰:۴۳

در گفتگو با مهر عنوان شد:

افزایش صادرات غیر نفتی استان به 450 میلیون دلار تا پایان برنامه چهارم

سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی استان سمنان گفت: حجم صادرات استان سمنان در برنامه چهارم توسعه بیش از 400 میلیون دلار بوده است.

اکبر طالب پور در گفتگو با خبر نگار مهر در سمنان گفت: در این برنامه اهداف برنامه تحقق یافته و پیش بینی می شود تا پایان این برنامه این صادرات به 450 میلیون دلار برسد که 15 درصد از اهداف برنامه جلوتر است.

وی گفت: از این رقم صادرات 140 میلیون دلار آن از طریق گمرگ سمنان بوده و بقیه از سایر گمرکات و مراکز به خارج صادر شده است.

وی شمار صادر کنندگان استان سمنان را 58 نفر ذکر کرد و افزود: این رقم نسبت به سه سال قبل 80 درصد افزایش دارد.

طالب پور گفت: 80 درصد صادرات سمنان را بخش صنعت تشکیل می دهد و 70 درصد صادرات این استان به کشور های عراق و افغانستان است.

رئیس سازمان بازرگانی استان سمنان گفت: توسعه در بخش تجارت از اهداف برنامه پنجم است و حجم صادرات غیر نفتی کشور در پایان برنامه پنجم باید به 47 میلیارد دلار برسد.

کد خبر 950863

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha