پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۳:۰۰

فلاح‌ زاده:

نیروهای مسلح ایران اسلامی هرگونه تهدید را خنثی می کنند

نیروهای مسلح ایران اسلامی هرگونه تهدید را خنثی می کنند

یزد - خبرگزاری مهر: استاندار یزد گفت: پاسداران، بسیجیان، ارتشیان، نیروهای انتظامی و کلیه نیروهای مسلح هرگونه تهدید علیه امنیت داخلی کشور را در نطفه خفه خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، محمدرضا فلاح زاده پیش از ظهر سه شنبه در مراسم ویژه رژه نیروهای مسلح استان یزد اظهار داشت: نیروهای مسلح ایران اسلامی همواره در حوزه های فرامنطقه ای موفق عمل کرده اند و به همین دلیل است که جمهوری اسلامی ایران هم اکنون خار چشم استکبار جهانی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رشادتها و دلاوریهای رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس افزود: شهادت چهار هزار و 141 نفر تنها در استان یزد، سند محکمی برای ایثارگری است.

فلاح زاده یادآور شد: دشمنان انقلاب اسلامی ایران سالها پیش خیالات خامی را در سر پروراندند و احساس کردند می توانند انقلاب نوپای ایران را سرنگون کنند اما غافل از این بودند که نهال انقلاب ریشه های عمیق و پاسداران بی باکی دارند.

استاندار یزد همچنین یادآور شد: دفاع مقدس زرین ‌ترین برگ تاریخ انقلاب اسلامی است و فداکاری ها و ایثار رزمندگان اسلام در این دوران پرشکوه و سخت به نمایش گذاشته شد.

فلاح‌ زاده دفاع مقدس را نقطه عطف تاریخ حماسی و سیاسی ایران اسلامی خواند و افزود: افتخارات دوران دفاع مقدس به بهای رشادتها، جانفشانی ‌ها و ایثارگری های مردانه مردانی حاصل شد که هستی، خانواده و جوانی خود را فدای اسلام و آرمانهای اسلامی کردند و با زیرپا گذاشتن حب دنیا، مقام و ارزشهای دنیوی در صراط مستقیم و در راستای حفظ جان، ناموس و آیین مقدس اسلام گام برداشتند.

وی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد شهدا و امام شهدا بیان داشت: این هفته فرصت مناسبی است تا ارزشها و آرمانها امام خمینی(ره)، شهدا و انقلاب و دفاع مقدس برای اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان تبیین شود و رشادتهای رزمندگان و ایثارگران در آن دوران بیش از گذشته به تصویر کشیده شود.

در این مراسم باشکوه که امروز در منطقه فضای سبز یزد برگزار شد، استاندار یزد، فرماندار سپاه الغدیر، فرماندهان رده‌های مقاومت بسیج،‌ ائمه جمعه شهرهای مرکز استان یزد، نماینده مردم یزد و صدوق در مجلس و جمعی از روحانیون استان یزد حضور داشتند.

در این مراسم نیروهای بسیج و سپاه استان یزد با رژه در مقابل مسئولان استان یزد، یاد و خاطره شهدای والامقام استان در دوران دفاع مقدس را گرامی داشتند.

در این مراسم گروه‌های مختلف بسیج، بسیج دانش‌آموزی، اصناف، فرهنگیان،‌ تیپ سپاه الغدیر استان، نیروهای انتظامی و .... با شکوه و هماهنگی ویژه‌ای مراسم امروز را برگزار کردند.

در این مراسم تجهیزات نظامی، دستاوردها و توانمندی‌های بسیج، سپاه و نیروی انتظامی نیز به نمایش گذاشته شد.

مسئولان استان یزد نیز امروز به احترام بسیجیان شهید در دوران دفاع مقدس و پاسداشت فرهنگ بسیج و بسیجی در همه دوره‌های انقلاب اسلامی از چفیه، نماد این نهاد مقدس استفاده کردند.

همچنین استاندار یزد که پیش از این در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مشغول فعالیت بود نیز با لباس بسیج و چفیه در این مراسم حاضر شد.

کد خبر 950910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha