پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۲:۲۲

AFP خبر داد :

چین نقشه های آمریکا علیه ایران را خنثی می کند

چین نقشه های آمریکا علیه ایران را خنثی می کند

یک خبرگزاری غربی امروز از صادرات بنزین از سوی چین به ایران و خنثی شدن طرح آمریکا برای تحت فشار قرار دادن تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه، چین به طور بالقوه ای در حال از بین بردن تلاش های آمریکا برای وارد کردن فشار بر برنامه هسته ای ایران از طریق صادرات بنزین به تهران است.   

در همین رابطه روزنامه فایننشال تایمز به نقل از بانکداران و تاجران ناشناس نوشت: شرکتهای دولتی نفت چین از طریق واسطه ها در حال فروش بنزین به ایران هستند.

به نوشه این روزنامه، در حال حاضر فروش بنزین به ایران قانونی است چون مشمول تحریم های فعلی علیه ایران نمی شوند، اما از آنجا که آمریکا پیش نویس طرح ممنوعیت فروش بنزین به تهران را در دست دارد، اقدام چین می تواند این طرح آمریکا را پیش از اجرایی شدن با شکست مواجه کند.

بر اساس این گزارش، روزانه 30 تا 40 هزار بشکه بنزین از طریق واسطه ها و عوامل سوم از چین به ایران صادر می شود. این میزان بنزین 33 درصد از بنزین مورد نیاز ایران را که روزانه 120 هزار بشکه بنزین وارد می کند شامل می شود.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، آمریکا نیاز ایران به بنزین را به عنوان پاشنه آشیلی برای وارد کردن فشار بر تهران فرض می کند اما دسترسی ایرن به بنزین از طریق واسطه ها موجب شکست این طرح آمریکا خواهد شد. 

کد خبر 951510

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha