پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۶:۲۸

قالیباف در جمع خبرنگاران:

روزشمار تونل توحید خاموش نشده است

روزشمار تونل توحید خاموش نشده است

شهردار تهران با بیان اینکه ساخت تونل رسالت که یک چهارم تونل توحید است 11 سال طول کشید گفت: تونل توحید ظرف 28 ماه یعنی دو و نیم سال تکمیل می‌شود و امید است که این پروژه یک روز هم تاخیر نداشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر قالیباف امروز در حاشیه مراسم افتتاح تقاطع غیر همسطح شقایق با بزرگراره شهید کاظمی با بیان این مطلب در پاسخ به سوالی یکی از خبرنگاران مبنی براینکه چرا روز شمار تونل توحید خاموش شده است اظهار کرد:  این روزشمار خاموش نشده و شاید برق آن قطع شده اما در هر صورت زمان پایان پروژه مشخص است و باید ظرف 46 روز آینده افتتاح شود و این زمان در ذهن کارکنان و مسوولان و همه مردم وجود دارد و اگر به هر دلیل روز شمار یک روز روشن نباشد به معنا تاخیر در افتتاح پروژه نیست.

وی تصریح کرد: این برای ما افتخار است که مردم با حساسیت پروژه‌های عمرانی شهر تهران را پیگیری می‌کنند و ناظر فعالیتهای ما هستند و نصب روز شمار برای پروژه ها نیز در همین راستا صورت گرفته است. 

قالیباف در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران در رابطه با قول شهردار در مورد ساماندهی تاکسیرانی نیز، گفت: ظرف 45 روز آینده لایحه ساماندهی تاکسیرانی به شورای شهر تهران ارائه خواهد شد و معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران پیگیری جدی این موضوع است.

شهردار تهران افزود: در حال حاضر هم رانندگان، هم مردم و هم شهرداری از شرایط موجود ناراضی اند و مشکلات زیادی برسر راه وجود دارد که این مشکلات عمدتا به دلیل قدیمی بودن ساختار تاکسیرانی است .

وی گفت: ساختار قدیمی تاکسیرانی به هیچ وجه جوابگوی نیازهای امروز شهر تهران نیست و باید تحولات اساسی در ساختارها و شکل مدیریت آن صورت گیرد.

واگذاری بخش قابل توجهی از پروژه های شهرداری در مناطق به صندوق ذخیره کارکنان شهرداری را به هیچ وجه تایید نمی کنم

قالیباف

قالیباف در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران در رابطه با اظهارات روز گذشته رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران و رئیس شورای شهر تهران در مورد واگذاری بخش قابل توجهی از پروژه‌های شهرداری در مناطق به صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران گفت: به هیچ وجه این موضوع را تایید نمی کنم.

وی ادامه داد: در حال حاضر 7 تا 8 میلیارد تومان پروژه عمرانی در سطح شهر تهران در حال انجام است و وقتی می گوییم بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها به صندوق ذخیره کارکنان شهرداری داده شده یعنی حداقل 60 تا70 درصد پروژه ها و به عبارتی 4 تا 5 هزار میلیارد تومان، اما این اتفاق نیفتاده و چنین رقمی در اختیار این صندوق قرار نگرفته است.

قالیباف با تاکید براینکه با صندوق ذخیره کارکنان شهرداری باید مانند بخش خصوصی رفتار شود گفت: شهرداری با صندوق ذخیره کارکنان درست مانند بخش خصوصی برخورد می‌کند و قطعا هیچ درصدی از پروژه‌ها به عنوان سهم به صندوق داده نمی‌شود.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: در تاریخ شهرداری روند واگذاری برخی پروژه‌ها توسط برخی شرکتهای زیرمجموعه سازمان بازنشستگی شهرداری وجود داشته است که یکی از دلایل طرح انحلال شرکتها به خاطر از بین بردن این موضوع بوده است چنانچه از زمان ساماندهی شرکتها و سازمانهای شهرداری تهران روند واگذاری پروژه‌ها به این شکل کاهش پیدا کرده است.

قالیباف تصریح کرد: به هیچ وجه نباید به صندوق ذخیره کارکنان شهرداری خارج از مزایده پروژه ای داده شود که اگر اینگونه باشد حتما تخلف شده و با متخلفین برخورد خواهد شد.

وی همچنین با بیان اینکه باید توجه ویژه ای به شهرداری منطقه 19 داشته باشیم گفت: حرکت شرقی- غربی در منطقه 19 با مشکلاتی مواجه است و خیابانهای شریانی شرقی - غربی وقتی به این منطقه می رسند قطع می شوند به همین دلیل احداث و افتتاح پروژه هایی مانند پل شکوفه و پل شقایق میتوانند سبب تسهیل تردد در سطح این منطقه شود.

شهردار تهران افزود: در تلاشیم که اتوبان شقایق را به اتوبان شهید آیت الله سعیدی متصل سازیم تا ترددهای شهروندان در این منطقه با سهولت صورت گیرد. 

کد خبر 951733

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha