پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۵:۵۳

کامرسانت :

واشنگتن خواهان عدم فروش تسلیحات روسی به کشورهای مخالف آمریکاست

واشنگتن خواهان عدم فروش تسلیحات روسی به کشورهای مخالف آمریکاست

یک روزنامه روسی با پرداختن به سفر رئیس جمهوری روسیه آمریکا و مذاکرات وی در نیویورک نوشت : آمریکا خواهان توقف تسلیح کشورهایی است که با ایالات متحده سر ناسازگاری دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کامرسانت در ادامه مطلب خود نوشت : امروز در نیویورک در چارچوب شصت و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، مذاکراتی بین "دیمیتری مدودف" رئیس جمهور روسیه و "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا انجام می شود.

این اولین دیدار سران دو کشور پس از اعلام انصراف آمریکا از برنامه استقرار سیستم سپرموشکی در لهستان و جمهوری چک خواهد بود.

هرچند که اوباما اعلام کرده این کار کوتاه آمدن در برابر مسکو نبوده، اما واشنگتن درصدد دستیابی به گام هایی متقابل از سوی روسیه و در درجه اول امتناع آن از تسلیح کشورهای غیر دوست با آمریکا، یعنی ایران، سوریه و ونزوئلا است.

در این مقاله آمده است: کاخ سفید برای دیدار سران دو کشور فهرستی از مشکلاتی تهیه کرده که بیشتر آنها مربوط به همکاری های فنی - نظامی روسیه با کشورهایی هستند که برخورد خصمانه خود با آمریکا را پنهان نمی کنند. صحبت درباره ایران، سوریه و ونزوئلا است که روسیه بر خلاف نارضایتی آمریکا همکاری های فنی و نظامی با آنها را افزایش می دهد. اوباما نیز در درجه اول قصد دارد در دیدار با همتای روسی خود مسئله ایران را بررسی کند. 

در ادامه این مطلب می خوانیم: ایران در کل یکی از موضوعات اصلی مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال جاری و بویژه اجلاس شورای امنیت این سازمان در سطح سران کشورهاست که روز 24 سپتامبر (2 مهر) برگزار می شود که درباره موضوع خلع سلاح هسته ای و عدم اشاعه خواهد بود.

این روزنامه می نویسد: در ابتدا واشنگتن امید داشت که اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد را متقاعد به حمایت از قطعنامه ای کند که ایران و کره شمالی را شدیدا محکوم کند و در حالت ایده آل، قطعنامه ای که تحریم تهران را در نظر داشته باشد. اما با تلاش های روسیه در نهایت از پیش نویس قطعنامه واژه "ایران" و "کره شمالی" حذف شد. با این حال به موضوع ایران توجه ویژه ای مبذول خواهد شد. 

در ادامه آمده است: در رابطه با مذاکرات امروز روسیه و آمریکا نیز باید گفت که طی آن موضوع ایران با توجه به قراردادهای نظامی مسکو و تهران بررسی خواهد شد. این قراردادها با تهران عرضه مجموعه های موشکی ضدهوایی روسی اس-300 را در نظر دارند که سبب نارضایتی واشنگتن هستند.

در همین رابطه "آندره نسترنکو" سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در گفتگو با "کامرسانت" گفت: "آمریکایی ها حقیقتا نگران این قراردادها هستند. آنها نگران هستند که پدیدار شدن چنین تسلیحاتی در تهران پتانسیل نظامی ایران را افزایش دهد".

به گفته وی، برای آمریکایی ها ساده لوحانه است که انتظار کوتاه آمدن روسیه در این مسئله را داشته باشند.

نسترنکو افزود: رئیس جمهور روسیه گفته است که این توافقات نقض حقوق بین الملل نیستند. در عین حال ما تاکید کرده و می کنیم که این ها تسلیحات تهاجمی نیستند. بخصوص که با طرف ایرانی شرایطی که طی آن می توانند این مجموعه ها مورد استفاده قرار گیرند، مشروط شده اند.

کد خبر 951766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha