به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، اصغر کامیاب پس از کسب تساوی تیمش در مقابل استقلال اهواز در جمع خبرنگاران در ورزشگاه تختی اهواز اظهار داشت: با آمدن محمود یاوری به عنوان سرمربی تیم، شاهین موفق به کسب نتایج بهتری در مقایسه با قبل شد ولی ما از هفته اول لیگ برتر بازی های خوبی از خود به نمایش گذاشتیم ولی در نتیجه گیری موفق نبودیم.
وی افزود: در این بازی نمی خواستیم سایر رقبای ما که استقلال اهواز هم یکی از آنهاست از ما پیش بیفتند به همین دلیل با هدف کسب امتیاز به اهواز آمدیم و خوشحالم که با دست پر این شهر را ترک می کنیم.
کامیاب عنوان کرد: می دانستیم استقلال اهواز با تعویض سرمربی خود متحول خواهد شد و اتفاقا چنین هم شد و ما با استقلالی مواجه شدیم که بسیار پرتوان شده بود. در این بازی به 50 درصد اهداف مورد نظر خود رسیدیم و اگر کل اهداف ما توسط بازیکنان اجرا می شد ما پیروز این بازی می شدیم.
مربی تیم شاهین در خصوص مسائل مالی این تیم گفت: تاکنون تمام تعهدات تیم به بازیکنان پرداخت شده و انتظار داریم وزارت نفت به خصوص وزیر جدید نفت به این کمکها تداوم ببخشد زیرا مردم بوشهر به فوتبال علاقه فراوانی دارند و در بازی مقابل استقلال اهواز هم هواداران ما که از بوشهر آمده بودند بیشتر از هواداران تیم میزبان بودند.
محمود یاوری، سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر از حضور در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی امتناع کرد و دستیار خود را برای این کار به محل کنفرانس ارسال کرد که این کار وی با اعتراض شدید خبرنگارن حاضر در محل مواجه شد.
نظر شما