به گزارش خبرنگار مهر در نیشابور، رئیس اداره تربیت بدنی شهرستان نیشابور پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح این پیست گفت: این پیست که حدود 600 مترمربع مساحت دارد.
رضا ترشیزیان افزود: در زیرسازی این پیست از لایه های رولی استفاده شده و از این نظر به عنوان اولین پیست در کشور است و تمامی استانداردهای فدراسیون دو و میدانی در آن رعایت شده و قابلیت برگزاری مسابقات بین المللی را دارد.
وی نصب این پیست دو و میدانی را در نیشابور به خاطر مدالهای رنگارنگ ورزشکاران شهرستان در این رشته دانست و گفت: امید است با نصب این پیست بتوانیم شهرستان نیشابور را در کسب عناوین برتر مدالهای پررنگ تر بیش از پیش مطرح کنیم.
وی با بیان اینکه استادیوم در حال حاضر اجرای فاز دو و سه ورزشگاه 15 هزار نفری انقلاب دارای پیشرفت است، گفت: نیشابور از لحاظ پیشرفت فیزیکی طرح مقام اول را دارد.
وی اظهار امیدواری کرد که با همین شرایط که پیش می رود تا پایان سال آینده فاز دوم این طرح که استخر سرپوشیده است، تکمیل شود.
نظر شما