مهدی مرادیان در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان، با اعلام اینکه 110 میلیارد ریال از طرف شهرداری و 20 میلیارد ریال از مصوبات سفر دوم ریاست جمهوری به همدان دریافت شده، افزود: این پروژه تاکنون 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که در صورت عدم مشکل مالی، ظرف 48 ماه آینده، این پروژه قابل بهره برداری است.
وی دلیل تاخیر افتادن این پروژه را کم کاری مهندسین قبلی و نبودن کارشناسان متخصص در این زمینه دانست و اضافه کرد: در حال حاضرنداشتن اعتبار کافی برای ساخت پروژه غیر هم سطح، مشکل اصلی محسوب میشود.
مرادیان عنوان کرد: طول این پروژه 220 متر است و برای کاهش بار ترافیکی این منطقه در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری همدان گفت: اگر مسئولین در جهت اتمام تقاطع غیر همسطح فرهنگیان، همکاری نکنند، افتتاح این پروژه به تاخیر خواهد افتاد.
نظر شما