مدیرکل راه و ترابری استان گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس استانداردهای بین المللی سه تا شش درصد هزینه ساخت صرف نگهداری آن می شود.
وی با بیان اینکه وظیفه اصلی راه و ترابری راهداری است و نیاز به کار راهداری در گیلان بسیار احساس است، عنوان کرد: گیلان حدود 11 هزار کیلومتر راه در بخشهای مختلف آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی دارد.
علیپور همچنین با اشاره به پروژههای مصوب این اداره کل، اظهار داشت: در سال جاری کل پروژه های مصوب در حوزه راه و ترابری از محل اعتبارات استانی 361 پروژه است که به تفکیک در بخش راهداری 98 پروژه، بخش راهسازی 48 پروژه و بخش راه روستایی 215 پروژه را شامل می شود.
وی مجموع اعتبارات مصوب استانی در سالجاری را 237 میلیارد ریال 40 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: ازاین میزان 46 میلیارد و 910 میلیون ریال سهم راهداری، 73 میلیارد و 250 میلیون ریال سهم راهسازی و 116 میلیارد و 870 میلیون ریال نیز سهم پروژه های راه روستایی است.
مدیرکل راه و ترابری گیلان همچنین خاطر نشان کرد: در سال جاری برای 221 پروژه راه روستایی از محل اعتبارات ملی 131 میلیارد ریال و برای راههای اصلی و فرعی 267 میلیارد و 820 میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته است.
وی افزود: مجموع اعتبارات این اداره کل 635 میلیارد و 760 میلیون ریال است در حالیکه نیاز استان برای اجرای پروژه های عمرانی بیش از این مقدار است و این مبلغ با توجه به حجم وسیع پروژه های عمرانی استان رقم ناچیزی است.
علیپور با بیان اینکه ایجاد و گسترش راهها نماد بارز توسعه است، تصریح کرد: در بخش راهسازی استان گیلان اقدامات خوبی صورت گرفته که با جذب اعتبارات بیشتر، ساخت پروژه های راهسازی و بهسازی جاده ای در استان تسریع می شود.
وی با تاکید بر تعامل بخشهای مختلف حمل ونقل اعم از جاده ای، ریلی، هوایی و آبی اظهار داشت: با ایجاد هماهنگی و تعامل بین این بخشها به خوبی می توان ظرفیتهای مناسبی در استان ایجاد کرد و کار زیربنایی و اساسی در توسعه حمل و نقل استان انجام داد و با سرعت بخشیدن به برنامه های تدوین شده در وزارت راه گامهای مهمی برداشت.
مدیرکل راه گیلان با اشاره به پروژه های مصوب در دور اول ودوم سفر ریاست جمهوری به استان، خاطر نشان کرد: در بین پروژه های مصوب سفر در بخش حمل و نقل پروژه های بزرگ واساسی دیده می شود که در صورت اجرایی شدن آنها شاهد پیشرفت خوبی در بخش حمل و نقل خواهیم بود که از جمله آن می توان به راه آهن قزوین، رشت به آستارا اشاره کرد.
نظر شما