رضا میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرستان بروجرد اظهار داشت: این فیلم داستانی کوتاه به صورت هشت دقیقه ای و به کارگردانی "رضا یوسفی" تولید شده است.
وی ادامه داد: فیلمنامه این مجموعه توسط "پریسا زندآزاد" نوشته شده و فیلمبرداری آن بر عهده "بهزاد پور ابراهیم" از سینماگران بروجرد بوده است.
مسئول انجمن سینمای جوانان دفتر بروجرد یادآور شد: این فیلم کوتاه موضوعی اجتماعی دارد و کودک فلجی را نشان می دهد که آرزوی داشتن دوچرخه را دارد.
سی و نهمین جشنواره بین المللی فیلم رشد از هشت الی پانزده آبان ماه در شش گروه فیلم های علمی کوتاه و بلند، فیلم های مستند کوتاه و بلند، فیلم های انیمیشن کوتاه و بلند، فیلم های تربیتی داستانی کوتاه کودک و نوجوان- اولیا و مربیان، فیلمهای بلند کودک و نوجوان- اولیا و مربیان و نماهنگ، در تهران و چند شهر بزرگ ایران برگزار خواهد شد.
نظر شما