پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ مهر ۱۳۸۸، ۱۶:۱۰

تجهیز آزمایشگاه های پزشک قانونی زنجان منجر به کاهش اطاله دادرسی شد

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل پزشکی قانونی استان زنجان گفت: تجهیز آزمایشگاه های این مرکز طی دو سال گذشته منجر به کاهش اطاله دادرسی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، مهدی فروزش ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: خرید و تجهیز آزمایشگاه های پزشک قانونی طی دو سال گذشته موجب سرعت بخشیدن به بررسی پرونده ها شده است که این مسئله قطعا در رفع اطاله دادرسی مثمرثمر خواهد بود.

وی به خرید دستگاه رادیولوژی پرتابل، GC-MASS،HPLC توسط این دستگاه اشاره کرد و ادامه داد: ورود این تجهیزات به زنجان و استفاده از آنها در رسیدگی به پرونده ها آزمایشگاه پزشکی قانونی زنجان را به آزمایشگاه سطح دو ارتقا داده است.

فروزش با بیان اینکه آزمایشات مربوط به سم شناسی در پزشکی قانونی استان در مدت 17 روز صورت می پذیرد، افزود: در این بخش نیز در شرایط مناسبی قرار داریم اما در رابطه با آزمایشات سلولزی به علت نبود تجهیزات لازم از مدت زمان میانگین کشوری عقب تر هستیم و امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم بتوانیم زمان رسیدگی به این آزمایشات را کاهش دهیم.

مدیرکل پزشکی قانونی استان زنجان ادامه داد: در حال حاضر مدت زمان رسیدگی به آزمایشگاه آسیب شناسی در استان 30 روز است که در مقایسه با نرم کشوری در شرایط بهتری قرار داریم.

فروزش با اشاره به نبود پزشک متخصص آسیب شناسی گفت: در نظر داریم با در اختیار قرار گرفتن پزشک متخصص، این مشکل را هرچه سریعتر حل کنیم.

فروزش در ادامه به تعداد معاینه عمومی انجام شده در سال گذشته 87 در این مرکز اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بالغ بر 24 هزار مورد معاینه عمومی صورت پذیرفته است که نسبت به مشابه سال 86 شاهد رشد 11.7 درصدی در این زمینه هستیم.

کد خبر 953766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha