پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ مهر ۱۳۸۸، ۱۵:۴۴

معاون اول قوه قضائیه:

پیشنهادات هیئت 3 نفره باید دنبال شود/ متهمان کهریزک بازداشت شده اند

پیشنهادات هیئت 3 نفره باید دنبال شود/ متهمان کهریزک بازداشت شده اند

معاون اول قوه قضائیه در مورد رسیدگی قضایی به اظهارات کروبی گفت: گزارش هیئت سه نفره نتیجه تحقیقات بود و باید گفت پیشنهاداتی در ذیل گزارش هیئت سه نفره به رئیس قوه قضائیه ارائه شده که طبق آن پیشنهادات کار باید دنبال شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در حاشیه مراسم تحلیف کارآموزان قضایی در جمع خبرنگاران در خصوص نتیجه گزارش کمیته سه نفره قوه قضائیه گفت: همه مسائل مربوط به موضوعات اغتشاشات و دستگیر شدگان و همچنین پرونده هایی که در دستگاه قضایی مطرح است و تخلفاتی که انجام شده همچون موضوع کهریزک را دنبال می کنیم و کار از طریق سازمان قضایی نیروهای مسلح نیز در حال پیگیری است.

وی تصریح کرد: سایر موضوعات نیز در دادگستری تهران و دادگاه انقلاب تهران و همچنین از سوی دادستان تهران دنبال می شود و امیدواریم هر چه زودتر به نتیجه لازم برسیم تا مردم در جریان امر قرار گیرند.

معاون اول قوه قضائیه در مورد متهمان دستگیر شده در قضیه بازداشتگاه کهریزک نیز گفت: سازمان قضایی نیروهای مسلح افرادی را بازداشت کرده است که تحقیقات از آنان ادامه دارد تا اگر لازم باشد از افراد دیگر نیز تحقیقات به عمل آید.

وی در پایان در پاسخ به سئوال خبرنگاری در مورد رسیدگی قضایی به اظهارات  کروبی گفت: گزارش هیئت سه نفره نتیجه تحقیقات بود و باید گفت پیشنهاداتی در ذیل گزارش هیئت سه نفره به رئیس قوه قضائیه ارائه شده که طبق آن پیشنهادات کار باید دنبال شود.

کد خبر 953809

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha