پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ مهر ۱۳۸۸، ۱۱:۰۴

رئیس دانشگاه به مهر خبر داد:

بازرسی گوشت در دانشگاه مازندران!

بازرسی گوشت در دانشگاه مازندران!

رئیس دانشگاه مازندران گفت: با تاسیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه مازندران در شهر آمل رشته بازرسی گوشت به دانشجویان علاقه مند ارائه شد.

قاسم علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در دانشگده دامپزشکی دانشگاه مازندران دو رشته بازرسی گوشت و بهداشت مواد غذایی ارائه شد که امسال در مجموع چهل دانشجو در این دو رشته مشغول به تحصیل شدند.

وی افزود: در مجموع در سال تحصیلی جدید 2550 دانشجوی جدید وارد دانشگاه مازندران شده و 1600 نفر نیز از این دانشگاه در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدند.

رئیس دانشگاه مازندران گفت: یکی از آمارهای درخشان این دانشگاه در سال جاری قبولی نیمی از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی در کنکور سراسری کارشناسی ارشد است.

کد خبر 954241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha