پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مهر ۱۳۸۸، ۱۶:۱۸

حداد عادل:

بیش از همیشه به زنان متخصص در معارف دینی نیاز داریم

بیش از همیشه به زنان متخصص در معارف دینی نیاز داریم

غلامعلی حداد عادل با تاکید بر اینکه امروز بیش از همیشه به زنان متخصص در معارف دینی نیاز داریم گفت: برای بررسی مسائل مرتبط با زنان به ویژه مسائل مختلف پژوهشی لازم است زنانی متخصصی حضور داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی امروز دوشنبه در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران منطقه یک کشوری با اشاره به ضرورت تربیت زنان دانشمند و نیاز جامعه به این گروه از بانوان گفت: بررسی وضعیت زنان در تاریخ ایران نشان می دهد که کمبود امکانات در زمانهای گذشته در کنار سطح اندک سواد عمومی جامعه، امکان رشد را برای بسیاری از بانوان فراهم نکرده بود و این محدودیتها ارتباط زنان با معارف دینی را به شدت کاهش داده و حضور زنان در این مراسم تنها محدود به مجالس روضه خوانی بوده است. زنان در این وضعیت با تمدن غرب مواجه شدند و در مقایسه میان زنان غربی و شرقی، همیشه زنان غربی را به واسطه آزادیهای عمومی و فعالیتهای اجتماعی آزادتر می دانستند و سعی می کردند تا خود را به آنان شبیه سازند.

وی افزود: در طول نیم قرن گذشته به ویژه در دوران انقلاب اسلامی زنان در جامعه رشد بسیاری داشته اند و در بسیاری از شاخه های علوم پیشرفتهای موثری داشتند و اکنون زنان بسیار بیشتر از گذشته در جامعه نقش دارند به طوری که هم اکنون 63 درصد دانشجویان کشور را دختران تشکیل می دهند و این در کنار زنان شاغل در جامعه است.

حداد عادل افزود: رشد عمومی حضور زنان در جامعه نیاز به حضور بانوانی متخصص در امور دینی را افزایش داده است. از سوی دیگر زنان به واسطه بنیانهای عاطفی خود در مسائل دینی حضوری بیشتر دارند به همین دلیل نیز مجالس دینی زنان بیشتر از مردان است و این موضوع نیاز به زنان متخصص را افزایش داده است به همین دلیل همانگونه که برای مسائل پزشکی ویژه بانوان به زنانی متخصصی نیاز داریم برای بررسی مسائل مرتبط با زنان به ویژه مسائلی مختلف پژوهشی و علمی که به دلایل مختلف حضور مردان در آنان آسان نیست یا برای آنان امکان درک کامل مسائل موجود نیست لازم است زنانی متخصصی حضور داشته باشند.

این استاد دانشگاه افزود: شروع یک جامعه متدین از خانواده متدین آغاز می شود و زنان آشنا به مبانی دینی علاوه بر تاثیرات فراوانی که برای فرزندان خود دارند می توانند بر همسران خود نیز موثر باشند تا با ایجاد خانواده ای متدین امکان ساخت جامعه ای متدین فراهم شود.

 قائم مقام مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران نیز در این همایش با اشاره به حدیث العلماء ورثه الانیبا گفت: علمای میراث داران انبیا هستند و اگر چیزی ارزشمندتر از علم وجود داشت باید میراث داران انبیاء آن چیز را به ارث می بردند.

حجت الاسلام جمشیدی افزود: از ویژگی های یک طلبه زمان آگاهی است و لازم است علاوه بر مجهز بودن به علم روز با وقایع و حوادث روز نیز آشنا باشد.

مراسم آغار سال جدید تحصیلی حوزه های علمیه خواهران منطقه یک صبح امروز دوشنبه با حضور بیش از دو هزار نفر از طلاب با سخنرانی دکتر حداد عادل در تهران برگزار شد.

مراسم آغاز سال جدید تحصیلی حوزه های علمیه خواهران منطقه یک با حضور معاونین مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، مدیران، معاونین، اساتید و بیش از دو هزار نفر از طلاب خواهر حوزه های علمیه تهران برگزار شد.

کد خبر 954565

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha