رفع مشکل آتشگیری فومهای پلیمری با استفاده از نانوکامپوزیت

رفع مشکل آتشگیری فومهای پلیمری با استفاده از نانوکامپوزیت

محققان دانشگاه تهران با سنتز ‌آزمایشگاهی نوعی نانوکامپوزیت پلی(استایرن) فوم‌ شونده با آب گام بزرگی برای رفع مشکل آتشگیری فومهای پلی‌استایرنی برداشتند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نادر طاهری قزوینی محقق این طرح با بیان اینکه با افزودن نانو رس اصلاح شده به فرمولاسیون دانه های پلی استایرن قابل انبساط با آب می توان نرخ اشتعال پذیری این دانه ها و همچنین فوم های آنها را کاهش داد، گفت: پژوهشی را برای بررسی ارتباط ساختار - خواص فومهای نانوکامپوزیتی پلی استایرن قابل انبساط با آب انجام دادیم.

وی افزود: در این کار تحقیقاتی در مرحله اول و به صورت جداگانه، محلول پلی استایرن در مونومر آن، مخلوط پایداری از یک پلیمر آب دوست در مونومر استایرن تهیه شد. در مرحله دوم محلول و پراکنه های حاصل از مرحله اول را با یکدیگر مخلوط و در نهایت پس از تعلیق آنها در محیط آبی و انجام پلیمریزاسیون تعلیقی، ذرات نانوکامپوزیتی نهایی به دست آمد. پس از سنتز ابتدا شناسایی ساختاری و مورفولوژیکی ذرات انجام و سپس ذرات اولیه با استفاده از روشهای گوناگون منبسط شد.

طاهری خاطرنشان کرد: از نتایج این پژوهش می توان در صنایع بالادستی پتروشیمی (برای تولید محصولات جدید) استفاده کرد همچنین در صنایع پایین دستی به ویژه صنعت ساختمان کاربرد بسیار زیادی دارد.

این محقق آتشگیری فومها را از ویژگیهای این مواد ذکر کرد و اظهار داشت: این در حالی است که با استفاده از نانوکامپوزیتی در ساخت این نوع فومها می توان خاصیت آتشگیری آن را کم کرد.

کد خبر 955614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha