پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ مهر ۱۳۸۸، ۱۰:۳۱

"نقاشان اسب" برنده جایزه بهترین داستان کودکان 2009 شد

"نقاشان اسب" برنده جایزه بهترین داستان کودکان 2009 شد

کتاب "نقاشان اسب" نوشته پیتر استاک‌ول برنده کتاب برتر جایزه بین‌المللی بهترین داستان کودکان در سال 2009 شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پی. آر. اورجنت، داستان استاک‌ول روایت دو پسر بچه‌ در عصر یخبندان است که برای مخاطبان بالای 8 سال نوشته‌ شده و تصویری دقیق از سنی خاص در قالب داستانی ماجراجویانه و هیجان‌انگیز به دست می‌دهد.

نویسنده کتاب درباره دریافت این جایزه گفت: من از از اینکه شنیدم کتابم به اتفاق آراء شایسته دریافت این جایزه شده خوشحال شدم. "نقاشان اسب" بر اساس تجربه و عشق من به قطب و مردمش بنا شده ‌است. سعی کرده‌ام این کتاب به همان اندازه که می‌آموزد هیجان‌انگیز باشد برای همین پاسخی که از مخاطبان جوانم دریافت کرده‌ام خیلی خوب بوده ‌است.

"نقاشان اسب" تا کنون با نظر مساعد بسیاری از منتقدان مواجه شده‌است. جان ولف، نویسنده مشهور رمانهای تاریخی آن را "ماجراجویی بزرگ" نامیده و فرانسیس توماس، نویسنده و برنده جایزه "فاندینگ مینروا" می‌نویسد: پیتر استاک‌ول یک ماجرای پرکشش خلق کرده که خواننده را به دنبال خود می‌کشد.

وی این کار را با دسیسه چینی داستانی به وسیله شخصیتهای جذاب و دقیق که از دل ابهام در زمان ماموتها و بوفالوها، پدیدار می‌شوند ایجاد کرده ‌است. من از خواندن این کتاب لذت بردم و مطمئنم خوانندگان جوان هم چنین احساسی خواهند داشت.

"نقاشان اسب" هم‌اکنون علاوه بر فروش در کتابفروشیها به صورت آنلاین نیز در دسترس خوانندگان قرار گرفته ‌است.
کد خبر 955727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha