به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ام اس ان، هیئتی از قضات، از دولتهای مختلف ایالتی خواستند سرنوشت میلیونها مکان دینی که در زمینهای عمومی غیرقانونی ساخته شده را بررسی کنند.
این هیئت حکم خود را پس از آن صادر کرد که معاون دادستان هندوستان اظهار داشت دولت مرکزی در مشورت با دولتهای ایالتی به این توافق رسیده که ساختمانهای دینی نباید در آینده در زمینهای عمومی ساخته شوند.
در دیدار میان وزرات عالی ایالتها با وزیر کشور هندوستان که اواسط ماه سپتامبر تشکیل شد این تصمیم اتخاذ شد که دولت درباره سرنوشت اماکن دینی که پیش از این در زمینهای عمومی ساخته شده تصمیم گیری کند.
هیئت قضات دادگاه عالی دهلی نو همچنین روز 31 ژوئیه (9 مرداد) خواسته بود که معاون دادستان استشهادی تهیه کند تا اطمینان حاصل کند هیچ معبد، کلیسا و یا مسجدی در خیابان و فضای عمومی ساخته نشود.
یک دادگاه پیش از این حکم اعلام کرده بود اماکن دینی غیرقانونی باید تخریب شوند اما پس از آن این حکم معلق شد تا تصمیم نهایی از سوی دادگاه عالی اتحاذ شود.
نظر شما