به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، علی جعفری پیش از ظهر چهارشنبه در نخستین جلسه شورای مسکن بیرجند عدم جذب به موقع تسهیلات را از جمله مشکلات و دغدغه های مسکن در استان ذکر کرد و گفت: در صورت عدم جذب به موقع تسهیلات، سهمیه به سایر شهرستان ها واگذار می شود، که در این راستا باید بر سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی پروژه های مسکن بیش از پیش تلاش کرد.
وی از واگذاری یک هزار و 200 واحد مسکن به محرومان استان در سال جاری خبر داد و افزود: از واحد های مسکونی ویژه محرومین حدود 25 مورد به بهزیستی داده شده و بقیه در اختیار بنیاد مسکن است تا به محرومان واگذار کند.
وی در خصوص احداث واحدهای مشارکتی نیز اظهار داشت: در این راستا یک هزار و 170 واحد مسکونی در دست اجرا در استان وجود دارد که دارای پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصد است.
رئیس سازمان مسکن و شهرسازی خراسان جنوبی در پایان از واگذاری زمین برای هشت هزار و 800 واحد مسکونی، معادل میزان واجدین شرایط شناخته شده در مسکن مهر استان خبر داد.
مدیرکل تعاون خراسان جنوبی نیز در این جلسه با بیان اینکه دولت با توجه جدی به تعاونی های مسکن، مسکن اجاره ای، مسکن محرومین و تعاونی مهر بر آن است که معضل مسکن را در این کشور رفع نماید، گفت: دولت با وارد شدن در بحث مسکن بورس بازی و واسطه گری را از این بخش دور کرده است.
حسین خوشایند به ثبت نام بالغ بر 28 هزار نفر در سایت تعاون استان اشاره کرد و بیان داشت: از این تعداد 13 هزار نفر واجد شرایط شناحته شده زمین دریافت کردند.
وی اضافه کرد: از تعداد 20 هزار ثبت نام شده سایت تعاون در بیرجند بالغ بر هشت هزار و 475 نفر واجد شرایط شناخته شده و و به آنان زمین واگذار شده است.
خوشایند از آماده سازی بالغ بر دو هزار و 613 واحد مسکونی در استان خبر داد و گفت: همچینین حدود پنج هزار و 275 واحد نیز در حال آماده سازی می باشند.
وی در خصوص روند اجرایی پروژه مسکن مهر در خراسان جنوبی نیز اظهار داشت: در این راستا بالغ بر 610 واحد مسکونی اخذ پرونده شده و یک هزار و 726 واحد برای دریافت وام آماده سازی به بانکهای مسکن، صادرات و تجارت معرفی شدند.
مدیرکل تعاون خراسان جنوبی در پایان با بیان اینکه دو سوم مقاضیان مسکن مهر خراسان جنوبی به بیرجند اختصاص دارد، تاکید کرد: این مهم نیازمند توجه بیش از پیش مسئولین دستگاه های اجرایی بویژه فرمانداری بیرجند است، تا این پروژه داکثر ظرف مدت یکسال تحویل داده شود.
نظر شما