پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۰:۳۵

طرح بنگاههای زودبازده در آذربایجان غربی ارزیابی شد

ارومیه - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان کار و امور اجتماعی آذربایجان غربی گفت: امسال طرح ارزیابی بنگاه های زودبازده در استان اجرا شد.

علی سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در ارومیه افزود: در راستای اجرای این طرح تعداد 240 نفر از مجریان و پرسشگران تاکنون به بیش از 13 هزار و 641 بنگاه اقتصادی زودبازده در سطح این استان مراجعه کرده اند.

وی بررسی مشکلات فراروی بنگاه ها با دستگاه ها و بانکها برای پرداخت یارانه ها را از اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و بیان داشت: این طرح شامل آن دسته از بنگاه هایی است که از محل بنگاه های زودبازده مبلغ 100 میلیون ریال دریافت و یا با بانک های عامل قرار دارد منعقد کرده اند.

سلیمانی تعداد طرح های به ثبت رسیده در سامانه اینترنتی پایش استان را هفت هزار و 600 طرح اعلام و اضافه کرد: براساس آمارهای موجود بیش از 65 هزار طرح اقتصادی از محل تسهیلات بنگاه های زودبازده در این استان به بهره برداری رسیده اند که 14 هزار مورد از این طرح ها از تسهیلاتی معادل یکصد میلیون ریال و بیشتر از آن بهره مند شده اند.

رئیس سازمان کار و امور اجتماعی استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر مشکلی در خصوص پرداخت یارانه ها وجود ندارد و صاحبان بنگاه های زودبازده برای برخورداری از یارانه طرح های خود لازم است در سامانه خوداظهاری به نشانی اینترنتی www.gooyeshsme.ir نسبت به ثبت نام اطلاعات درخواستی اقدام کنند.

وی اضافه کرد: تاکنون 39 میلیارد و 739 میلیون ریال یارانه به بیش از یکهزار و 800 طرح که از محل بنگاه های زودبازده به بهره برداری رسیده اند پرداخت شده است. 

کد خبر 955932

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha