به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سردار اسماعیل احمدی مقدم پیش از ظهر پنجشنبه در جمع پرسنل ستاد فرماندهی انتظامی گلستان، دانش و پژوهش، آموزش حرفه ای گرایی، کاربرد گسترده فناوریهای نوین و پیشرفت و افزایش سرمایه های اجتماعی را از پایه و اولویتهای اساسی ناجا در برنامه پنجم توسعه اعلام کرد.
وی اظهار داشت: هدف ما از این برنامه، امنیتی است که به تحکیم نظم و انضباط اجتماعی و قانونگرایی در جامعه پرداخته و امنیتی شایسته نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم شریف ایران فراهم سازیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز دیگر نمی شود با روشها و ابزارهای سنتی با تهدیدات مقابله کرد زیرا تغییرات اجتماعی به سرعت در حال انجام است و اگر متوقف شویم از پیشرفت عقب می مانیم.
به گفته سردار احمدی مقدم استفاده گسترده از فناوریها و توجه به بعد اجتماعی و روانشناسی در نیروی انتظامی لازمه توسعه این نیروست.
فرمانده انتظامی کشور خاطرنشان کرد: بزرگترین سرمایه پلیس، اعتماد و اعتبار مردم بوده و پلیس آماده جهش بزرگ در برنامه پنجم توسعه است.
به گفته سردار احمدی مقدم نیروی انتظامی امروز بازوی توانمند اجرای قانون بوده و پلیس اسلامی حامی حقوق مردم بوده و که این امر وجه تمایز پلیس اسلامی با پلیسهای دنیاست.
فرمانده نیروی انتظامی کشور بیان داشت: پلیس امروز پلیسی مردمی بوده و خود را خادم مردم می داند و مردم نیز قدردان حمایت خدمتگزاران خود در ناجا هستند که این بزرگترین سرمایه پلیس است.
فرمانده انتظامی گلستان نیز گفت: امروز نیروی انتظامی به عنوان نیروی بسیجی واقعی و حزب الله درحال فعالیت بود که این امر افتخار است.
سردار حمید عطایی افزود: این نیرو در تامین امنیت استان و برخورد قاطع با متخلفان و خاطیان تلاشهای مطلوبی داشته است.
وی اظهار داشت: تلاشهای این نیرو در برگزاری نظم و امنیت در همه دوره ها و به ویژه در برگزاری انتخابات و حوادث پس از آن در استان خوب بوده است.
نظر شما