پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ مهر ۱۳۸۸، ۱۴:۵۵

آلمان شمار نیروهای خود در افغانستان را به 7 هزار نفر می رساند

آلمان شمار نیروهای خود در افغانستان را به 7 هزار نفر می رساند

مقامهای آلمانی در حال بررسی امکان افزایش نیروهای نظامی این کشور در افغانستان به 7 هزار نفر هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت آلمان قصد دارد شمار نیروهای خود در افغانستان را از 4 هزار و 500 نفر به 7 هزار تن افزایش دهد.

رادیو صدای آلمان با اعلام این مطلب از احتمال اجرای چنین تصمیمی پیش از آغاز به کار پارلمان جدید این کشور در ماه دسامبر خبر داد. این در حالی است که بیشتر احزاب آلمانی موافقت خود را با این تصمیم برلین ابراز کرده اند.

یک مقام آلمانی که خواست نامش فاش نشود گفته است این اقدام در راستای فعال نشان دادن آلمان در جنگ افغانستان پیش از آغاز کنفرانس بین المللی بررسی مسائل افغانستان در آینده نزدیک صورت می گیرد.

گفتنی است "آنگلا مرکل" صدراعظم آلمان قصد دارد از این کنفرانس که احتمالا در فوریه یا مارس سال آینده برگزار خواهد شد، برای فشار بیشتر به دولت افغانستان جهت بعهده گیری مسئولیت بیشتر در تامین امنیت کشور استفاده کند.

 نیروهای نظامی آلمان در چاچوب نظامیان ناتو در بخش شمالی افغانستان که منطقه امن تری نسبت به جنوب آن است، مستقر شده اند با این حال این منطقه نیز طی ماههای اخیر با حملات گسترده طالبان مواجه بوده بطوری که برلین را وادار کرده مستقیما وارد جنگ با شورشیان شود.

کد خبر 956453

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha